Werk – így készült + egy kis ráadás

A blogon még nem osztottam meg egy kisfilmet, amin nagyon nagy örömmel dolgoztunk.
A film célja, hogy teljes mértékben átadja a Kistücsök hangulatát. Ez nagyon fontos egy ilyen munkánál,  a cél ugyanis az, hogy a néző ezt érezze”én erre a helyre el akarok menni, kell nekem az élmény! ” .  Nagyon sok munka van egy filmben, az előkészületek, a felvételek, a zene, a vágás, épp ezért mindig  jó érzés, amikor a végeredmény tetszik a megbízónak és tetszik a közönségnek is. A jelenetek nem voltak megjátszva, minden úgy történt, ahogy egy másik hasonló napon is történik, pont ez adja meg a film igazi hangulatát és hitelességét, bepillantást nyújt egy igazi konyha igazi napjaiba.
A Facebook-on már ígértem werk képeket, nem is beszélek sokat, a képek magukért beszélnek, ahol kell, ott meg alá beírom, amit tudni kell róla.

Most pedig következzenek a képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

kicsit más méretek…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezen a napon volt egy pezsgőkóstolós vacsora is, arról is készítettem pár képet. A desszert, ami aznap volt a hétvégi ajánlat, a filmben is szerepel illetve a fotók között is, életem egyik legjobb desszertje, amit ettem. Eper és lime… mintha „csak” ennyi lenne…de ennél jóval több.
folyik az oktatás, nem lehet elég korán kezdeni 🙂

 

Alkoholmentes pezsgő, de nem olyan gyerekpezsgő feeling ám…

 

 

 

 

 

 

 

 

10 hozzászólás

 1. chriesi dátum július 26, 2012 2:23 du.

  Tudtam, tudtam, tudtaaam, hogy ti csináltátok a videót! Nagyon tetszett, hihetetlen jó lett!

 2. dizájnmenza dátum július 26, 2012 6:56 du.

  Kisfiamnak annyira tetszett, hogy valami 30-szor meg kellett néznünk, és azóta is csak azt kiabálja, hogy malacfej és csirkemájas! De legalább így kiderült, hogy férjeink osztálytársak voltak! 🙂 Tényleg iszonyat jó hangulatú: a képek, a zene, minden!

 3. Á la carte dátum július 26, 2012 7:32 du.

  Noémi, 🙂 ott van a végén egyébként, hogy mi csináltuk 😉 Örülök, hogy tetszett.

  Dizájnmenza, igen? DE jó, kicsi a világ. Megírod ki a férjed?

 4. dizájnmenza dátum július 26, 2012 8:31 du.

  Persze! Én is ezt mondtam! Horváth László néven futott akkor! Most Horváth-Kenéz László, de azt mondta, hogy a János Kórházba is összefutott férjeddel! 🙂

 5. E-motion dátum július 27, 2012 8:28 de.

  dizájnmenza: üdvözlöm a Lacit!
  A műtő előkészítőben történt randira emlékszem, úgy rémlik pár nappal az esküvőtök előtt volt, mert talán még meséltem is neki, hogy csinálunk esküvői filmeket is:-)

 6. Nikoletti Petra - Lakberendező dátum július 27, 2012 8:36 de.

  JAJ, az a madártej! Pont tegnap csináltam (először életemben), és a férjem közölte, hogy „háááát, a Kistücsökben annyira jó, hogy ehhez még gyakorolnod kell”… Nem sértődtem meg, igaza van! 🙂

 7. dizájnmenza dátum július 28, 2012 7:31 de.

  Ő is üdvözöl! És azt mondta, hogy reméli következőleg más körülmények közt találkoztok! 🙂

 8. Á la carte dátum július 30, 2012 10:11 de.

  Majd szeptemberben 🙂 de nem lövöm le itt a poént 🙂

 9. dizájnmenza dátum július 31, 2012 6:47 de.

  Tudom 🙂

 10. Anonymous dátum szeptember 3, 2012 6:44 de.

  Megtetszett a képek és az ajánlód alapján a Kistücsök ezért balatoni nyaralásunk során szerettük volna kipróbálni, de sajnos csak a bejáratig jutottunk, mert előre kellett volna asztalt foglalni.Gondoltam szólok,ne hogy valaki más is így járjon,hogy félórát utazik hiába.

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .