INGYENES, ÉLŐ ELŐADÁS
Hogyan főzz fenséges, gyors ételeket,
anélkül, hogy órákat készülnél, mosogatnál, pakolnál a konyhában?
2023. NOVEMBER 2. 20:00-21:30
Jelentkezz az élő, ingyenes előadásra, ha ezekből bármelyik igaz rád:
Nincs időd főzni a hétköznapokon?
Nem akarsz órákat a konyhában tölteni, de szeretnél házi ételeket adni a családodnak?
Rendszerint fogalmad sincs mi legyen a vacsora vagy a reggeli?
Nehezen megy a főzés az életmódváltás során?
Unod a megszokott recepteket, több zöldségre vágysz?
Válogatósak a gyerekeid és / vagy a párod is?
Egyedülállóként nem fogsz hozzá főzni magadnak?

Az 1 órás előadáson elmondom, hogyan tedd szokássá a főzést és iktasd be a mindennapjaidba anélkül, hogy órákat állnál a konyhában és a családodtól vennéd el az értékes időt.
TITKOK, AMIKRŐL SZÓ LESZ
+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG ÉS AJÁNDÉKOK A WEBINÁR VÉGÉN AZ ÉLŐBEN RÉSZTVEVŐKNEK
...ha az előadás után még maradt kérdésed, akkor kérdezhetsz bátran, akár többször is.
...illetve készülök meglepetéssel, amit le tudsz tölteni a webinár végén és segíteni fog a megvalósításban
Felismered milyen tévhitek, hiedelmek korlátoznak a főzésben.
Inspirációt kapsz milyen eszközöket tudsz használni, hogy időt szabadíts fel a főzésre.
Visszakaphatod a motivációdat a főzéshez.
Belelátsz egy működő, tesztelt rendszerbe, aminek segítségével a főzés könnyeddé és gyorssá válik.
Látni fogod, hogyan tudod fenntartani a változatosságot, anélkül, hogy állandóan recepteket kellene keresgetned a neten.
Közelebb kerülsz, ahhoz, hogy kialakíts egy mindennapos rutint az ételkészítésben.
Megismered a megoldást az állandó "mit főzzek ma?" kérdésre.
Ha élőben részt veszel megválaszolom a kérdéseidet.
Ha élőben részt veszel ajándékokat is kapsz és azonnal elkezdheted a megvalósítást.

MIÉRT BÍZZ BENNEM?
Vigh Kriszti vagyok, 14 év gasztroblogolással, 8 év receptfejlesztői tapasztalattal, egy saját, Széll Tamás, Mautner Zsófia és Sárközi Ákos által is ajánlott gasztro coaching könyvvel és egy szakácskönyvvel (amit a SPAR-nak készítettem) a hátam mögött receptjeim pontosak és megbízhatóak, többszörösen leteszteltek.
"Instant" gyorsan variálható recepteket, hatékonyságot, kreativitást, könnyen elsajátítható, testre szabható, jól működő főzési rendszert tanítok.
2013-ban coachként és 2019-ben funkcionális táplálkozási tanácsadóként végeztem. Az itt megszerzett tudást is alkalmazom a képzéseimen és anyagaimban. Tudom mi az emberek problémája, elakadása a főzésben és az ehhez kapcsolódó életmódváltásban, és azt is, hogy milyen eszközök segítik a megoldást.
Ahol már találkozhattál velem:
- Nem tudod, mit főzz? - című könyv
- Nők Lapja
- Nők Lapja Konyha
- Desszert Magazin
- SPAR Életmód könyv
- A Mi Otthonunk magazin
- Vidék íze magazin
- HVG Gasztro melléklet
- Vincze magazin
- Horváth Rozi online
- Biofunghi
- Sousvide Hungary
- TV Paprika
- Fem 3 Cafe
- Kossuth Rádió
- Katolikus Rádió



JELENTKEZÉS


