INGYENES, ÉLŐ ELŐADÁS

Hogyan főzz fenséges, gyors ételeket,

anélkül, hogy órákat készülnél, mosogatnál, pakolnál a konyhában? 

2023. JÚNIUS 14. 18:30-20:00

Jelentkezz az élő, ingyenes előadásra, ha ezekből bármelyik igaz rád: 

  • Nincs időd főzni a hétköznapokon?

  • Nem akarsz órákat a konyhában tölteni, de szeretnél házilag elkészített ételeket adni a családodnak?

  • Rendszerint fogalmad sincs mi legyen a vacsora vagy a reggeli?

  • Nehezen megy a főzés az életmódváltás során, fogalmad sincs mit készíts?

  • Unod a megszokott recepteket, több zöldségre vágysz?

  • Válogatósak a gyerekeid és / vagy a párod is?

  • Egyedülállóként nem fogsz hozzá főzni magadnak?

Ételérzés INSTA 2 (3)

Az 1 órás előadáson elmondom, hogyan tedd szokássá a főzést és iktasd be a mindennapjaidba anélkül, hogy órákat állnál a konyhában és a családodtól vennéd el az értékes időt. 

TITKOK, AMIKRŐL SZÓ LESZ

Top 5 tévhit a főzés kapcsán

 

...mely megakadályoz abban, hogy motivált legyél a főzésben és ezáltal egészségtudatos, minőségi ételeket készíts magadnak és a családodnak. 

Eszközök, melyek segítségével

 

...motiváltan, változatosan és hatékonyan tudsz főzni a hétköznapokon. Megmutatom, hogy a főzés lehet könnyed és gyors tevékenység is. 

3+1 lépéses sikerút

 

...mely megmutatja, miként juthatsz el oda, hogy a főzés nem teher, hanem egy örömteli tevékenység, akár életmódváltás esetén is. 

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG ÉS AJÁNDÉKOK A WEBINÁR VÉGÉN AZ ÉLŐBEN RÉSZTVEVŐKNEK

...ha az előadás után még maradt kérdésed, akkor kérdezhetsz bátran, akár többször is.

...illetve készülök meglepetéssel, amit le tudsz tölteni a webinár végén és segíteni fog a megvalósításban

MIVEL LESZEL GAZDAGABB AZ 1 ÓRÁS ELŐADÁS VÉGÉN? 

  • Felismered milyen tévhitek, hiedelmek korlátoznak a főzésben.

  • Inspirációt kapsz milyen eszközöket tudsz használni, hogy időt szabadíts fel a főzésre.

  • Visszakaphatod a motivációdat a főzéshez.

  • Belelátsz egy működő, tesztelt rendszerbe, aminek segítségével a főzés könnyeddé és gyorssá válik.

  • Látni fogod, hogyan tudod fenntartani a változatosságot, anélkül, hogy állandóan recepteket kellene keresgetned a neten.

  • Közelebb kerülsz, ahhoz, hogy kialakíts egy mindennapos rutint az ételkészítésben.

  • Megismered a megoldást az állandó "mit főzzek ma?" kérdésre.

  • Ha élőben részt veszel megválaszolom a kérdéseidet.

  • Ha élőben részt veszel ajándékokat is kapsz és azonnal elkezdheted a megvalósítást.

kicsi-5593

INGYENES

Az előadás ingyenes, melynek linkjét a megadott email címre küldjük meg. 

ONLINE

Az előadás élő, online, melyet otthonról kényelmesen tudsz végignézni. 

IDŐPONT

Az előadás időpontja: 2023. június 14. 18:30. Az előadás 1 óra hosszú, amit élő kérdezz-felek követ. 

MIÉRT BÍZZ BENNEM? 

Vigh Kriszti vagyok, 14 év gasztroblogolással, 8 év receptfejlesztői tapasztalattal, egy saját, Széll Tamás, Mautner Zsófia és Sárközi Ákos által is ajánlott gasztro coaching könyvvel és egy szakácskönyvvel (amit a SPAR-nak készítettem) a hátam mögött receptjeim pontosak és megbízhatóak, többszörösen leteszteltek.

 

"Instant" gyorsan variálható recepteket, hatékonyságot, kreativitást, könnyen elsajátítható, testre szabható, jól működő főzési rendszert tanítok. 

 

2013-ban coachként és 2019-ben funkcionális táplálkozási tanácsadóként végeztem. Az itt megszerzett tudást is alkalmazom a képzéseimen és anyagaimban. Tudom mi az emberek problémája, elakadása a főzésben és az ehhez kapcsolódó életmódváltásban, és azt is, hogy milyen eszközök segítik a megoldást.

 

Ahol már találkozhattál velem:

  • Nem tudod, mit főzz? - című könyv
  • Nők Lapja
  • Nők Lapja Konyha
  • Desszert Magazin
  • SPAR Életmód könyv
  • A Mi Otthonunk magazin
  • Vidék íze magazin
  • HVG Gasztro melléklet
  • Vincze magazin
  • Horváth Rozi online
  • Biofunghi
  • Sousvide Hungary
  • TV Paprika
  • Fem 3 Cafe
  • Kossuth Rádió
  • Katolikus Rádió
Terei-Vigh Krisztina
KONYV_REF1
KONYV_REF3

JELENTKEZÉS

instagram-1634
kicsi-2420-2
kicsi-0134-2
Kérdésed van? Email: tanfolyam@etelerzes.hu | Vigh Krisztina - Ételérzés