Tokaji aszús mascarponekrém
A TOKAJI ASZÚT imádjuk, csupa nagybetűvel! De vajon csak desszertborként érdemes megkóstolni vagy akár „fűszerként” is használhatjuk? Én több kísérletet is tettem már ez utóbbira és mindig nagy siker övezte a végeredményt. Mutatok is egy elképesztően finom desszertet! Ez a tokaji aszús mascarponekrém biztosan fel fog kerülni a gyakran készített édességek listájára!
Tokaji aszús Mascarpone krém mazsolával
Elkészítése:
- 250 g mascarpone
- 150 ml tejszín
- 100 g porcukor
- 80 ml Tokaji aszú
- mazsola
Elkészítése:
A mazsola kivételével a hozzávalókat habverővel összekeverjük, majd tálkába töltjük. A krém tetejét megszórjuk a mazsolával.
TIPP:
Én szórtam rá puffasztott búzát is, de megszórhatjuk puffasztott quinoa-val, puffasztott rizzsel vagy akár enyhén pirított dióval is.
MEGOSZTÁS
- Amennyiben tetszik a recept és megosztanád másokkal, akkor megteheted a Facebook-on.
- Ha a blogodon linkelnéd be, az szuper! DE kérlek minden esetben úgy tedd meg, hogy mind a recept linkje, mind pedig az Ételérzés linkje szerepeljen benne. Megköszönöm, ha a “tokaji aszús mascarponekrém ” szókapcsolatot is használod.
- A fotók kizárólag a recept és az Ételérzés linkjének látható módon való feltüntetésével együtt alkalmazhatóak!
HA ÉRTESÜLNÉL AZ ÚJDONSÁGOKRÓL :
- csatlakozz kérlek a Facebook oldalamhoz
- csatlakozz Instagram oldalamhoz
- vagy a lenti feliratkozási lehetőségen a privát csoporthoz