tanfolyam_feher

FŐZZ ÉRZÉSBŐL!

egyedülálló módszertan - sokszínű szemléletmód

ízek - illatok - érzések - recept nélkül

alapanyagok - konyhai technológiák

Tanuld meg azokat az ismereteket, amelyekkel bármikor képes leszel gyorsan, változatosan, finom és egészséges ételeket az asztalra varázsolni, akár néhány alapanyagból!

 

Ráadásul még élvezni is fogod! 

ÉLETMÓD

EGYEDÜLÁLLÓ MÓDSZERTAN

A tanfolyam segítségével megismerheted a főzés kreatív, színes oldalát. A módszertanban szereplő házi feladatok elvégzésével rutinná alakíthatod a főzést. Segíthet a jobb időbeosztásban és egy olyan új életmód kialakításában, amiben a főzés központi szerepet játszik.  

ALAPANYAGOK, TECHNOLÓGIÁK

ALAPISMERETEK, ÖSSZEFÜGGÉSEK

A tanfolyam megtanítja Neked azokat a konyhai alapismeretekek és összefüggéseket, amelyek magabiztosságot adnak Neked a konyhában. Mindez pedig segíthet abban, hogy érzésből főzz, kreatívan, recept nélkül, olyan ételeket, amiket Te szeretsz. 

 

SOKSZÍNŰSÉG

ÍZEK, ILLATOK, ÉRZÉSEK, TEXTÚRÁK

Minden modulban nagy hangsúlyt fektetek az alapanyagok sokszínűsgére és a szezonalitásra. Kreatív gyakorlatok segítségével megtanulhatod érezni az igazi ízeket, illatokat, megismered mi mivel passzol. Az ételek egy teljesen új, harmonikus arca kerül a tányérodra. 

NEKED VALÓ EZ A TANFOLYAM, HA:

  • nehezedre esik kitalálni mit főzz és egyébként kedved sincs mindig... pedig jó lenne...
  • szeretnél változatosan, gyorsan, egyszerű, de finom ételeket főzni
  • szeretnél abból főzni, amit éppen találsz otthon, lehetőleg szezonálisan
  • időhiánnyal küdessz, nem találod meg a főzésre a helyet a naptárban
  • sokszor nincs motivációd a főzéshez, pedig szeretnéd a finom ételeket
  • úgy érzed hiányoznak a főzéshez szükséges alapjaid
  • új technikákat, alapanyagokat ismernél meg
  • apró tippekre, praktikákra vágysz, amelyek megkönnyítik az életed a konyhában
  • érdekel, hogy tudod a maximális ízeket kihozni az ételből
  • szeretnéd fejleszteni az ízlésedet és harmonikus ételt készíteni
  • meg akarod ismerni az ételek sokszínűségét
  • csökkenteni szeretnéd a kidobott ételek, alapanyagok mennyiségét
  • szeretnél spontán lenni a főzés során (a Jamie Oliver féle lazaság nem kiváltság, hanem tanulható )
  • örülnél, ha a főzés élmény lenne, nem kényszer
  • szívesen tartoznál egy egymást támogató közeghez, ahol napi szinten inspirálódhatsz a többiektől

MIÉRT JÓ NEKED, HA ELVÉGZED A TANFOLYAMOT?

A tanfolyam elvégzése számos előnnyel jár. A modulok felépítése, a gyakorlati példák, tippek, praktikák és a házi feladatok, mind a hatékony tanulást és a rutin kialakítását támogatják. 

INSPIRÁLÓ

közösséghez tartozhatsz a zárt Facebook csoportban

OKTATÓI TÁMOGATÁST

kapsz a tanfolyam ideje alatt

HASZNOSÍTHATÓ TUDÁST

szerzel a mindennapi főzéshez

KREATÍV ÉS HATÉKONY

szemléletmódot sajátíthatsz el

MIT TANULSZ MEG A TANFOLYAMON?

Az alap tanfolyam 9 modulból áll és egy-egy adott témát / ételtípust, technológiát dolgoz fel rendhagyó módon, nem a hagyományos megközelítésben. Minden modulban több (3-7) lecke van, melyekhez gyakorlati kreatív feladatok kapcsolódnak, némelyiknél letölthető anyagokkal. Ezek célja, hogy segítsék a tanultak mindennapokba történő átültetését. Úgy alakítottam ki a tanfolyamot, hogy a főzés inkább kísérletezés legyen, mintsem kényszeres tanulás.

Imádom a nemzetközi konyhát és nem félek használni, épp ezért a tanfolyamban sokszor nyúlunk más országok ételeinek alapjaihoz, fűszerezéseihez is. Ez szélesíti az ismereteidet és segíti a kreatív ételkészítést. Csakis olyan alapanyagokat használok, amelyek beszerezhetőek itthon.

Csomagtól függően bónusz modulok egészítik ki az alap tanfolyam anyagát. 

Valentine's Day - love and dougnut

Hogy legyen érzésed a főzéshez?

web-3093

Mire van szükséged a konyhában?

leves_web-3381

Mitől jó egy leves és hogy lesz változatos?

kicsi-8870

Milyen "pörköltöket" főzhetsz és mitől lesz tökéletes?

fozelek-3615

Hogyan készíts kreatív főzelékeket és zöldséges ételeket?

sultcsirke_kicsi-1837

Mi a szaftos sült hús titka és hogyan tedd változatossá?

kicsi-2593

Hogyan készíts laktató és izgalmas salátákat?

sült répa humusszal

Milyen lehetőségeket rejt a serpenyőben történő sütés?

kicsi-9010

Hogyan alkoss világbajnok édességeket?

PÁR GONDOLAT RÓLAM...

x_MG_7713x

"ha a kreativitást ötvözzük a megfelelő tudással, akkor nincs az az étel, amit ne lehetne elkészíteni."

Célom, hogy minél több emberrel megszerettessem a főzést és megmutassam, hogy élvezettel, szenvedéllyel is lehet egyszerű, de nagyszerű ételeket készíteni

Közel 15 éve vezetek saját háztartást, 2009 óta pedig folyamatosan mélyítem a tudásom a gasztronómia területén.

Neves séfek konyháiban jártam és a legjobb nemzetközi szakkönyvekből tanultam meg a főzés titkait, praktikáit, technikáit és ültettem bele a mindennapi főzésekbe.

A tanfolyam módszertanát és anyagait ezen sok évnyi tapasztalat alapján alkottam meg.

Több, mint 6 éve fejlesztek recepteket. Dolgoztam többek között a Dining Guide-nak, A Mi Otthonunknak, a Kiskegyed Konyhájának, a Blikk Konyhájának, számos egyéb nyomtatott és online magazinban jelentek meg gasztronómiai cikkeim, receptjeim az elmúlt 8 évben. Szerepeltem a TV Paprika műsorában is.

8 éve blogolok és az eltelt idő alatt sikerült megismernem az igényeket, problémákat, nehézségeket. Legtöbbel magam is szembesültem az életem során, így saját tapasztalatból merítkezek.

"A boldogság a konyhában van! " - ezt írta Paul Bocuse a gasztronómiai szakkönyvébe, amikor dedikálta nekem.

A konyha az élet színtere, itt zajlanak az események, itt érzed az illatokat, látod a természet adta alapanyagokat. Az én célom, hogy élvezd az itt töltött időt, mitöbb, imádd! 

MIÉRT JÓ, HOGY ONLINE A TANFOLYAM?

Az online tanfolyami platform lehetővé teszi, hogy akkor tanulj, amikor tudsz és ott, ahol szeretnél. Valljuk be, ebben a rohanó világban ez egy hatalmas előny!

A tanfolyam 0-24-ben elérhető, a hét minden napján, így semmi nem korlátoz és senkihez nem kell alkalmazkodnod. 

A kérdéseidet bármikor felteheted nekem és az elvégzett feladatokat is saját ritmusod szerint tudod elvégezni, megosztani. 

Minden nap oda tudok figyelni Rád, nem csak egy adott személyes időpontban. 

A Facebook csoport (opcionális, nem minden csomagban elérhető) lehetőséget ad a kapcsolatépítésre, az egymástól történő tanulásra is. Napi szinten tudsz inspirálódni. 

A tanfolyam nem csak számítógépen, hanem mobilon és táblagépen is elérhető, így teljes szabadságot kapsz abban min, hol és mikor szeretnél tanulni. 

A következő tanfolyam kezdési időpontja: 2017.06.01

 

 

Változtass és légy kreatív! 

Végezd el a tanfolyamot és élvezd a spontán főzés örömét!