Sült camambert gyümölcsökkel

 

Ez a camambert igazi ínyencség. Annak fog ízleni, aki szereti a rántott camambert vörösáfonyával, szereti a sós-édes ízek keverékét.

Sült camambert gyümölcsökkel

Hozzávalók 4 főre :

  • 4 db kerek 125 gr-os camambert sajt
  • 200 g eper (friss, télen fagyasztott)
  • 1 evőkanál cukor
  • fél  kávéskanál só
  • dió és áfonya a tálaláshoz
  • frissen őrölt bors

Elkészítése:

A sütőt melegítsük elő 200 fokra.  Az epret mossuk meg, szedjük le a szárát, vágjuk ketté. A gyümölcsöket tegyük egy lábasba a vukorral, sóval és főzzük 10-15 percig. Ezalatt tegyük a sütőbe a camambert sajtokat és süssük 10-15 percig.

A tálalásnál a sajtot tegyük tányérra, öntsünk rá egy kis lekvárt, szórjuk meg dióval, áfonyával,  frissen őrölt borssal.

Szóljon hozzá!





Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .