csirkemell sütés

Omlós csirkemell curry-s szósszal

Mi az omlós csirkemell sütésének a titka? A receptben elárulom hogyan lehet elkerülni, hogy a csirkemell kiszáradjon és extra lédús, szaftos legyen!
sült lazac

Brutál jó sült lazac citromos “hollandi” mártással

Tökéletes, nem száraz, omlós lazac? Jól hangzik ugye? A posztban megmutatom, hogyan tudod Te is elkészíteni.
rántott csirkecomb

A legfinomabb rántott csirkecomb

  Ma mutatok egy igazi klasszikust, ami gyerekkoromban a vasárnapi ebéd elengedhetetlen része volt. Ismerős ugye? Ez a rántott csirkecomb. Emlékszem ahogy a prézli alatt megbújt a bőr, amit gyerekként sokáig nem szerettem, de felnőtt fejjel az egyik legjobb résznek tartom. 🙂 Egyszerűnek tűnik az elkészítése, de mégis kicsit trükkös, mivel a comb akkor jó,…
adventi naptár

Legjobb tippek adventi naptárba gyereknek és felnőttnek

Már csak párat kell aludni és itt a december 1., az adventi naptár ideje !  Előkerülnek az adventi naptárak tele mindenféle jóval legtöbbször csokival… az idő olyan gyorsan elszáll, hogy észre sem vesszük, ezért gyakran kapkodás a vége a dolognak. Nem gondolunk előre és november 30-án megvesszük az első utunkba akadó adventi naptár… Ennek nem kell…
Esterházy torta

“Mézeskalácsos” Esterházy torta

Isteni Esterházy recept egy kis csavarral...a dió és a mézeskalács fűszerek csodálatos keveréke...krémes fehércsoki és étcsoki találkozása....

Süngomba almasalátával, spenóttal

Igazán különleges vega ételre vágysz? Olyanra, amit a húsevők is szeretni fognak? A süngomba megfelelően elkészítve segít neked ebben, meg is mutatom hogyan!
rozé kacsamell

Isteni rozé kacsamell almás burgonyával

A hús nem minden! Mivel tegyünk teljessé egy szaftos rozé kacsamellet? Isteni körettel! Jelen esetben az almát kombináltuk a krumplival és nem bántuk meg!

Vörösboros vaddisznó pörkölt

  Különleges vasárnapi ebédre vágysz? Ez a vaddisznópörkölt az egész családot elkápráztatja majd. Nem csak vaddisznóból, marhahúsból is elkészíthető ez az ízvilág.   VÖRÖSBOROS BORÓKABOGYÓS VADDISZNÓ PÖRKÖLT Hozzávalók: 1 kg vaddisznócomb kockázva 1 nagy fej vöröshagyma 1 evőkanál disznózsír 1 evőkanál őrölt csemege piros paprika 5 dl jó minőségű vörösbor (pl Pannonhalmi pincétől a Hemina)…
almás morzsasüti

Az alma új élete – Fahéjas almás morzsapite

Gyors desszertre vágysz? Valami melengető finomságra, amivel nem kell sokat bajlódnod? Ez a fűszeres fehérboros  almás morzsapite a Te desszerted lesz, imádni fogod garantálom.  Ráadásul ezentúl szinte bármilyen gyümölccsel el tudod majd készíteni! Csináld meg most! Utána pedig próbálkozhatsz szilvával, sárgabarackkal, bogyós gyümölcsökkel. Ha nem szeretnéd, hogy fehérboros legyen az almás töltelék, akkor az almát…

Rumos csirkemáj pástétom másképp

Mitől lesz finom krémes egy csirkeméjkrém? Hogyan cseréljük le a bolti borzalmakat isteni házi pástétomra? Tarts velem és megmutatom!
sült csirke

3 ok amiért jó kilapított csirkét sütni

Megjelent a Nők Lapja Konyha októberi száma, amiből az egyik kedvenc receptem a kilapított sült csirke. Hogy miért jó ez a sütési mód? A posztban elárulom!

Itt csak receptek találhatóak, melyek különböző kategóriákba vannak sorolva. Ezek a kategóriák szűrhetőek, illetve a keresésben az alapanyagokra lehet rákeresni.

Szeretném ezekkel a receptekkel megmutatni, hogy milyen változatos a főzés világa és szeretnélek arra buzdítani, hogy minél nagyobb élvezettel vesd be magad a konyhába és alkoss valami szépet, finomat, izgalmasat! 

Kategória

Cookies - Süti kezelés

Kérlek fogadd el, hogy az oldalon a jobb felhasználói élmény érdekében használunk sütiket. Természetesen, ha ezt nem szeretnéd, akkor elutasíthatod ezt és így is tovább nézelődhetsz az oldalon. Kérlek kattints valamelyik gombra!