NEM TUDOD, MIT FŐZZ A NYÁRI SZÜNET ALATT? 

IDŐD SINCS RÁ MÉGIS MEG KELL OLDANI VALAHOGY! 

Ennek megoldására itt a könyvem (Sárközi Ákos és Széll Tamás ajánlásával), ami receptek helyett megtanít gondolkodni és saját ételeket alkotni!  

Segítségével a változatos házi menza, a nyári szünetben is, gond nélkül, hatékonyan menni fog! 

allo-5

EZ NEM EGY SOKADIK SZAKÁCSKÖNYV!

Nem a receptek oldják meg a "mit főzzek ma?" problémát! Miért? 

  • Van válogatós a családban?

    A receptek 90%-ban nem passzolnak az egyéni ízlésekhez / érzékenységekhez és emiatt sokszor nem használhatóak pontosan.

  • Hiányzik egy alapanyag?

    Sok esetben hiányzik egy vagy több alapanyag, sőt van, amikor a boltban sem kapjuk meg, ami a pontos recepthez szükséges.

  • Hiába a sok recept, okszor belefutsz rossz receptekbe?

    Az interneten rengeteg recept elérhető, de nem tudni melyik a megbízható és melyikben van valamilyen hiba. 

  • Nem találsz az épp aktuális alapanyagokra receptet?

    A sok recept közül nehéz megtalálni azokat, ami épp szezonális alapanyagot használ, melyek olcsón beszerezhetőek a piacon.

  • Hiányolod a recept alapú menükben a spontenaitást?

    Az előre megtervezett pontos, recept alapú menükben nincs helye a napi ad hoc igényeknek, nem tudjuk kedvünk szerint alakítani az ételt, az alapján, hogy épp mit kívántunk meg a nap során. 

MIBEN MÁS A KÖNYVEM, ÉS AMIT KÉPVISELEK? 

KONYV_REF1
KONYV_REF3

MINDENKÉPP OLVASD EL A KÖNYVET, HA...

Mindig ugyanazt főződ, nincs ötleted

 

Sokszor nem tudod mit főzz, mert nem jut semmi eszedbe, vagy épp nincs hozzá alapanyag, amiből elkészíthetnéd. 

Nincs időd a főzésre, pedig kellene vele foglalkoznod

 

Elfoglalt nőként lavírozol a munkahelyi és az otthoni feladatok között. Hiába fontos, mégsem találsz időt a főzésre. 

Szeretnéd rendszerben látni a menütervezést

 

Jó lenne olyan menüt főzni, amihez nem kell minden nap órákat állni a konyhában, mégis finomak és egészségesek. 

Több kreativitásra vágysz a konyhában

 

Tudsz főzni, de néha úgy érzed szeretnél megújulni, másképp gondolkodni, kipróbálni valami újat. 

Imádod a szakácskönyveket, de nem használod őket

 

Hiába sorakoznak a polcodon a jobbnál jobb könyvek, mégis sokszor gondot jelent, hogy főzz belőlük. 

Kezdő vagy és sokszor elakadsz, nem tudod, hogy fogj hozzá

 

Jó lenne ha valaki megmutatná, hogyan tudsz fejlődni a főzésben, hova tudsz eljutni és hogyan kell gondolkodni hozzá. 

"Ezt a könyvet kötelezővé tenném minden iskolában. "- Sárközi Ákos

"E könyv és a szerző nem receptet, részfolyamatot magoltat veled, hanem megpróbálja kinyitni számodra a világot és kedvező irányba motiválni a „főznék én, de…” hozzáállásodat!"  - Széll Tamás

HA NEM RECEPTET, AKKOR MIT AD EZ A KÖNYV?

  • Megoldást a "mit főzzek ma?" kérdésre

    A könyvben található feladatok elvégzésével és az így megtanult szemléletmód segítségével sokkal több ötleted lesz a napi főzéshez. Saját családodra szabott, rugalmas heti menüt tudsz kialakítani. 

  • Megoldást a "nincs időm" problémára

    Tippeket, ötleteket és gyakorlati feladatokat kapsz ahhoz, hogy megtaláld az időt a főzéshez a napirendedben. 

  • Motivációt a főzéshez

    Azt szeretjük csinálni, amihez van kellő motivációnk és bizony a főzéshez nem mindig van! A könyv segít megtalálni a személyes, főzéssel kapcsolatos hajtóerődet.

  • Módszertant a menütervezéshez

    Számos feladat és letölthető anyag segít abban, hogy kreatívan, változatosan tudj magadra és családodra szabott menüt tervezni, amit anélkül tudsz megvalósítani, hogy órákat a konyhában töltenél. 

  • Megoldást a maradékokra

    A konyhai tudatosság fontos építőkockája a maradékok újrahasznosítása, azokból új étel alkotása. Számos ötlet és példa segít abban, hogy te is fejlődj ezen a területen és kevesebb étel végezze a kukában. 

  • Szemléletmódot ( az "ételérzés" módszertanát)

    Megismered azt a szemléletmódot, aminek segítségével az alaptudásodat új szintre emelheted, és elképesztően sok féle ételt készíthetsz a szezonalitást és az otthoni alapanyagok figyelembevételével.  Segítségével egészségtudatosan, gyorsan és változatosan főzhetsz. 

Manapság nincs meg a szemléletmód ahhoz, hogy egy receptet "menet közben" át tudjon alakítani egy háziasszony, mert megváltozott a kultúránk. Nem tanultuk meg ezt a szüleinktől, nagyszüleinktől.

tejberizsgombóc
rántott hús

BELENÉZNÉL A DÖNTÉSED ELŐTT?

"A könyv segít a mindennapokban élvezetessé tenni az otthoni főzést, ami ma sokaknak  nyűgöt okoz. Nevezhetnénk ezt egy gasztronómiai életvezetési tanácsadónak is! „ - Wolf András - séf

MIÉRT ÍRTAM ? 

...azért mert szeretnélek megtanítani egy olyan szemléletmódra, aminek segítségével magadra tudod szabni az ételeket, gond nélkül ki tudod találni a heti menüt, és nagy eséllyel időt tudsz találni mindezekre. Teljesen másképp fogsz tekinteni a főzésre, mint eddig. Küldetésem, hogy nők ezreinek segítsek ebben! 


Terei-Vigh Kriszti vagyok - receptfejlesztő, ételfotós és az Ételérzés Online Főzőiskola megalapítója, a könyvemben mégsincs egyetlen recept, és ételfotó sem. Joggal merül fel a kérdés: Miért?

Több évnyi tapasztalattal és évente legalább 200 új recepttel a hátam mögött elkezdtem gondolkodni a tanulóim és engem követők legfőbb problémáján. Nevezetesen a "Mit főzzek ma?" kérdésen.

Fura helyzet: hiába a millió recept mindenhol, mégis 100 nőből 98 naponta felteszi ezt a kérdést és nehezen tud rá válaszolni.

Rájöttem, hogy azzal, ha megtanítom a nőket úgy főzni, ahogy én a recepteket alkotom, és főzők, megoldást adhatok erre a problémára. Így született meg a több elemből álló "ételérzés" módszertan. 

Ezt a szemléletmódot mutatom meg a"Nem tudod,  mit főzz?" - című könyvemben, ami egy gyakorlati útmutató is egyben, sok feladattal. 

Mivel fontos számomra a gyakorlatiasság és a vizuális megjelenés is, ezért a sok oldalnyi szöveget, fekete-fehér megjelenés helyett, gyakorlatias feladatokkal és szépséges ábrákkal, vízfesték képekkel törtük meg.

negyzetesebb-9104

Szeretném, ha Magyarországon a nők nem szenvednének a"Mit főzzek ma?" kérdéstől többé, hanem megismernék milyen az, amikor a konyhában boldogság van!

negyzetesebb-9098

Néhány számadat az elmúlt évekből:

  • 10 év gasztroblogolás ( Ételérzés, korábban A'la Carte Kulinária)
  • 6 év receptfejlesztői tapasztalat
  • egy SPAR Életmód szakácskönyv
  • évente több, mint 200 új recept magazinoknak
  • közel 10.000 főzéssel töltött óra
  • több, mint 200.000 eddigi oldallátogatás
  • közel 100 Ételérzés Online Főzőiskola tanuló

Ahol már láthattál:

  • Nők Lapja Konyha
  • Nők Lapja
  • Desszert magazin
  • SPAR Életmód könyv: Klasszikusok egészségtudatosan
  • A Mi Otthonunk Magazin
  • HVG gasztro
  • Vidék íze magazin
  • Vincze magazin
  • Fem3Cafe
  • TV Paprika

MIT MONDANAK, AKIK MÁR OLVASTÁK?

mautnerzsofi

"Kriszti új műfajt hozott létre: a kulináris önsegítő kalauzt!  Ez a kötet nagyszerű támogatást ad azok számára, akik úgy érzik, hogy nem szeretnek főzni, vagy nincs idejük rá. Nem csak szemléletmódra tanítja meg az olvasót, hanem praktikus tippekkel és tanácsokkal látja el. Talán senki nem foglalta még össze ennyire strukturáltan, hogy hogyan lehet megszeretni a főzést " 

Mautner Zsófi - Chili és Vanília

martonadrienn

" Szerintem a konyhában való főzést mindig megelőzi egy átgondolt, tudatos előkészület. Ez legalább annyira fontos, mint maga a Nagybetűs főzés a konyhában:) Ezt lehet-e tanulni?! Vagy érzék kell hozzá?! Szerintem mindkettő. Mindenesetre, Kriszta könyvében és személyében ebből minden megvan:) Így javaslom, hogy bízzatok benne és adjátok át magatokat az Ételérzésnek." 

Marton Adrienn - Adri's Kitchen 

baracskayangela

"Ez a könyv végre rámutat arra, ami a receptkönyvekben a sorok közt van írva es nem látjuk. Mindegy mihez fogsz, mindegy mennyi jó szakácskönyved, desszertkönyved van a polcon. Ha nem tudsz olvasni a sorok közt a félelem csak erősödik, kétségbeesetté tesz, és azt mondod: ah nem is szeretek főzni.  Na ezért fogd meg és vidd ezt a könyvet. Végre örömmel fogod kinyitni a szakácskönyveket."

Baracskay Angéla 

medve krisztina

"Kíváncsi voltam, hogy huszonegynehány év háztartásvezetés, főzőcskézés után mi újat találok ebben a könyvben, amit eddig nem tudtam, illetve nem úgy csináltam. Örömmel tapasztaltam, hogy a “mitfőzzekholnap” és a “mitcsináljakamaradékkal” rémálma szertefoszlott. Nagyon sok jó inspirációt kaptam az alapanyagok és a megmaradt ételek felhasználása tekintetében " 

Medve Krisztina

dancsokerika

" Rengeteg időt töltök a konyhában, ezért is volt hasznos a könyvet elolvasni, hogy szervezettebb legyek, tudatosabban készüljek a főzésre. Nagy hiányosságom a menü megtervezése és az újrahasznosítás. Ezeket a fejezeteket kifejezetten lelkesen olvastam. Ad hoc jelleggel főzök és unalmas ugyanaz a maradék. Így ez a könyv nagy segítség, hogy tudatosabb legyek az étkezések megszervezésében.

Dancsok Erika

oertorinisuranyikatalin

"Túlzás nélkül állíthatom, hogy Kriszti módszerén (online tanfolyamán) keresztül tanultam meg főzni! Kíváncsi voltam, hogy mit tudok még tanulni a menütervezésről szóló könyvben és legnagyobb meglepetésemre egy olyan dolgot tanultam, amire nem számítottam. Egy olyan eszközt kaptam, ami nemcsak a konyhában lesz segítségemre, hanem az életnek bármelyik területén, ahol csak akarom! Olvasd el, hogy ne csak elindulj az úton, hanem haladj is!"

Pertorini-Surányi Katalin 

A KÖNYVHÖZ AJÁNDÉK LETÖLTHETŐ MELLÉKLET IS JÁR

Kérd a saját példányod nyomtatva, ebook formátumban, vagy együtt a kettőt! 


Mit nyersz, ha elolvasod a könyvet? 

  • Segít időt találni a főzésre

  • Megtanít kreatívan menüt tervezni

  • Egy mindig használható kreatív szemléletmódot ad

  • Segít megszeretni a főzést

  • AJÁNDÉK gyakrolati mellékletekkel, melyek értéke több, mint 10.000 forint

    • időbeosztást támogató táblázat
    • kamra és hűtő leltár lista
    • instant ételek természetes alapanyagokból pdf
    • konyhai alapeszközök lista
    • beszerzési források lista
    • letölthető szezonális alapanyag lista
    • letöltheti heti menütervező

negyzetesebb-4

A letölthető mellékleteket azért adom ajándékba, mert szeretném, ha még könnyebben érnél el sikereket. Ezek az anyagok nagy segítséget nyújtanak majd neked a könyvben tanultak gyakorlatba ültetésében.

csirkemell sütés
sült csirke

MELYIKET VÁLASZTOD?

A Webshopiroda, a partnerünk, kiemelten figyel a higiéniára és betartja a megfelelő óvintézkedéseket a csomagolás és kiszállítás alatt! A megrendelt könyvek 1-2 munkanapon belül átadásra kerülnek a futárszolgálatnak! SMS értesítést küldünk a kiszállítási dátumról. 

Alap Csomag

5.990 Ft 4.490 Ft könyv + 1.500 Ft futár kiszállítási díj

  • NEM TUDOD, MIT FŐZZ? - Gyakorlati útmutató és szemléletmód a változatos főzéshez - (Ára: 4.490 Ft)
  • AJÁNDÉK letölthető extra segédletek a könyvhöz (értéke 10.000 Ft)
  • Kiszállítás, csomagolás GLS futárszolgálattal (értéke 1.500 Ft)

E-book Csomag

4.490 Ft fizetést követően azonnali hozzáférés

  • NEM TUDOD, MIT FŐZZ? E-book - Gyakorlati útmutató és szemléletmód a változatos főzéshez - (Ára: 4.490 Ft)
  • AJÁNDÉK letölthető extra segédletek a könyvhöz (értéke 10.000 Ft)

JÓ HA TUDOD

 

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok a tanfolyamra - ez azt jelenti, hogy ha a megjelenést követő 7 napon belül jelzed, hogy nem tetszik az anyag, akkor szó nélkül visszafizetem az árát.

 

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

MELYIKET VÁLASZTOD? 

TEENDŐID: 

  1. Töltsd ki a baloldali űrlapot!
  2. Fizesd ki bankkártyával a kiválasztott csomagot!
  3. Írd be a naptáradba, hogy 3-5 munkanapon belül érkezik a könyved.
  4. Várd a csomagodat.
  5. Olvasd el a könyvet és csináld meg a feladatokat!

A számlán feltüntetett ár alanyi áfamentes! A számlát emailen fogod megkapni a bankkártyás fizetést követően. Ha nem érkezne meg 1-2 órán belül, akkor kérlek írj az  tanfolyam@etelerzes.hu email címre.


Mit kell tudni a BARION bankkártyás fizetésről? 

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

KÉRDÉSED VAN?

Írj nekem a tanfolyam@etelerzes.hu email címre és 2 munkanapon belül válaszolok.

Ha azonnali segítségre van szükséged hívj a 06 70 600 6397 telefonszámon. 

Copyright Terei Vigh Krisztina EV  | Kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató | ÁSZF