- 30% ELŐRENDELÉSI KEDVEZMÉNY - megjelenik dec. 16-án

"Ezt a könyvet kötelezővé tenném minden iskolában. "- Sárközi Ákos

NEM TUDOD, MIT FŐZZ?

Gyakorlati útmutató és szemléletmód a változatos főzéshez

Mit szólnál egy gondolkodásmódhoz, melynek segítségével nap, mint nap finom, egészséges és változatos ételeket tudnál készíteni, ráadásul abban is segítene, hogy időd is legyen erre?

EZ A KÖNYV EBBEN SEGÍT NEKED! 

allo-5

EZ NEM EGY SZAKÁCSKÖNYV!

..mert nem a receptek oldják meg a "mit főzzek ma?" problémát

  • Egyéni igények

    A receptek 90%-ban nem passzolnak az egyéni ízlésekhez és emiatt sokszor nem használhatóak pontosan.

  • Hiányzó alapanyag

    Sok esetben hiányzik egy vagy több alapanyag, sőt van, amikor a boltban sem kapjuk meg, ami a pontos recepthez szükséges.

  • Bőség zavara - recept káosz

    Az interneten rengeteg recept elérhető, de nem tudni melyik a megbízható és melyikben van valamilyen hiba. 

  • Szezonalitás hiánya

    A sok recept közül nehéz megtalálni azokat, ami épp szezonális alapanyagot használ, melyek olcsón beszerezhetőek a piacon.

  • Spontenaitás hiánya

    Az előre megtervezett pontos, recept alapú menükben nincs helye a napi ad hoc igényeknek, nem tudjuk kedvünk szerint alakítani az ételt, az alapján, hogy épp mit kívántunk meg a nap során. 

Manapság nincs meg a szemléletmód ahhoz, hogy egy receptet "menet közben" át tudjon alakítani egy háziasszony, mert megváltozott a kultúránk. Nem tanultuk meg ezt a szüleinktől, nagyszüleinktől.

HA NEM RECEPTET, AKKOR MIT AD EZ A KÖNYV?

  • Megoldást a "mit főzzek ma?" kérdésre

    A bemutatott feladatok elvégzésével és az így megtanult szemléletmód segítségével sokkal több ötleted lesz a napi főzéshez.

  • Megoldást a "nincs időm" problémára

    Tippeket, ötleteket és gyakorlati feladatokat kapsz ahhoz, hogy megtaláld az időt a főzéshez a napirendedben. 

  • Motivációt a főzéshez

    Azt szeretjük csinálni, amihez van kellő motivációnk és bizony a főzéshez nem mindig van! A könyv segít megtalálni a személyes, főzéssel kapcsolatos hajtóerődet.

  • Módszertant a menütervezéshez

    Számos feladat és letölthető anyag segít abban, hogy kreatívan, változatosan tudj magadra és családodra szabott menüt tervezni, amit anélkül tudsz megvalósítani, hogy órákat a konyhában töltenél. 

  • Megoldást a maradékokra

    A konyhai tudatosság fontos építőkockája a maradékok újrahasznosítása, azokból új étel alkotása. Számos ötlet és példa segít abban, hogy te is fejlődj ezen a területen és kevesebb étel végezze a kukában. 

  • Szemléletmódot ( az "ételérzés" módszertanát)

    A könyvben megismered azt a szemléletmódot, amit az elmúlt sok-sok év főzési és receptfejlesztői tapasztalataim során alakítottam ki magamnak. Ezt neveztem el "ételérzés módszertannak" és ez segít nekem a munkámban és a privát életemben is, hogy egészségesen, gyorsan és változatosan főzzek. 

"E könyv és a szerző nem receptet, részfolyamatot magoltat veled, hanem megpróbálja kinyitni számodra a világot és kedvező irányba motiválni a „főznék én, de…” hozzáállásodat!"  - Széll Tamás

MINDENKÉPP OLVASD EL A KÖNYVET, HA...

Mindig ugyanaz főződ, nincs ötleted

 

Sokszor nem tudod mit főzz, mert nem jut semmi eszedbe, vagy épp nincs hozzá alapanyag, amiből elkészíthetnéd. 

Nincs időd a főzésre, pedig kellene vele foglalkoznod

 

Elfoglalt nőként lavírozol a munkahelyi és az otthoni feladatok között. Hiába fontos, mégsem találsz időt a főzésre. 

Szeretnéd rendszerben látni a menütervezést

 

Jó lenne olyan menüt főzni, amihez nem kell minden nap órákat állni a konyhában, mégis finomak és egészségesek. 

Több kreativitásra vágysz a konyhában

 

Tudsz főzni, de néha úgy érzed szeretnél megújulni, másképp gondolkodni, kipróbálni valami újat. 

Imádod a szakácskönyveket, de nem használod őket

 

Hiába sorakoznak a polcodon a jobbnál jobb könyvek, mégis sokszor gondot jelent, hogy főzz belőlük. 

Kezdő vagy és sokszor elakadsz, nem tudod, hogy fogj hozzá

 

Jó lenne ha valaki megmutatná, hogyan tudsz fejlődni a főzésben, hova tudsz eljutni és hogyan kell gondolkodni hozzá. 

BELENÉZNÉL A DÖNTÉSED ELŐTT?

"A könyv segít a mindennapokban élvezetessé tenni az otthoni főzést, ami ma sokaknak  nyűgöt okoz. Nevezhetnénk ezt egy gasztronómiai életvezetési tanácsadónak is! „ - Wolf András - séf

MIÉRT ÍRTAM EZT A KÖNYVET? 

Terei-Vigh Kriszti vagyok - receptfejlesztő, ételfotós és az Ételérzés Online Főzőiskola megalapítója, a könyvemben mégsincs egyetlen recept, és ételfotó sem. Joggal merül fel a kérdés: Miért?

Több évnyi tapasztalattal és évente legalább 200 új recepttel a hátam mögött elkezdtem gondolkodni a tanulóim és engem követők legfőbb problémáján. Nevezetesen a "Mit főzzek ma?" kérdésen.

Fura helyzet: hiába a millió recept mindenhol, mégis 100 nőből 98 naponta felteszi ezt a kérdést és nehezen tud rá válaszolni.

Rájöttem, hogy azzal, ha bemutatom azt, ahogy én főzöm és ahogy a recepteket alkotom, megoldást adhatok erre a problémára. Így született meg az a több elemből álló "ételérzés" módszertan. 

Szerettem volna ezt a szemléletmódot megmutatni másoknak is. Ezért született meg a "Nem tudod,  mit főzz?" - gyakorlati útmutató, amivel szeretnék nők ezreinek segíteni.

Mivel fontos számomra a gyakorlatiasság és a vizuális megjelenés is, ezért a sok oldalnyi szöveget, fekete-fehér megjelenés helyett, gyakorlatias feladatokkal és szépséges ábrákkal, vízfesték képekkel törtük meg. Hiába nincs benne ételfotó, az ételfotós lelkem is boldog.

negyzetesebb-9104

Szeretném, ha Magyarországon a nők nem szenvednének a"Mit főzzek ma?" kérdéstől többé, hanem megismernék milyen az, amikor a konyhában boldogság van!

negyzetesebb-9098

Néhány számadat az elmúlt évekből:

  • 10 év gasztroblogolás ( Ételérzés, korábban A'la Carte Kulinária)
  • 6 év receptfejlesztői tapasztalat
  • egy SPAR Életmód szakácskönyv
  • évente több, mint 200 új recept magazinoknak
  • közel 10.000 főzéssel töltött óra
  • több, mint 200.000 eddigi oldallátogatás
  • közel 100 Ételérzés Online Főzőiskola tanuló

Ahol már láthattál:

  • Nők Lapja Konyha
  • Nők Lapja
  • Desszert magazin
  • SPAR Életmód könyv: Klasszikusok egészségtudatosan
  • A Mi Otthonunk Magazin
  • HVG gasztro
  • Vidék íze magazin
  • Vincze magazin
  • Fem3Cafe
  • TV Paprika

MIT MONDANAK, AKIK MÁR OLVASTÁK?

mautnerzsofi

"Kriszti új műfajt hozott létre: a kulináris önsegítő kalauzt!  Ez a kötet nagyszerű támogatást ad azok számára, akik úgy érzik, hogy nem szeretnek főzni, vagy nincs idejük rá. Nem csak szemléletmódra tanítja meg az olvasót, hanem praktikus tippekkel és tanácsokkal látja el. Talán senki nem foglalta még össze ennyire strukturáltan, hogy hogyan lehet megszeretni a főzést " 

Mautner Zsófi - Chili és Vanília

martonadrienn

" Szerintem a konyhában való főzést mindig megelőzi egy átgondolt, tudatos előkészület. Ez legalább annyira fontos, mint maga a Nagybetűs főzés a konyhában:) Ezt lehet-e tanulni?! Vagy érzék kell hozzá?! Szerintem mindkettő. Mindenesetre, Kriszta könyvében és személyében ebből minden megvan:) Így javaslom, hogy bízzatok benne és adjátok át magatokat az Ételérzésnek." 

Marton Adrienn - Adri's Kitchen 

baracskayangela

"Ez a könyv végre rámutat arra, ami a receptkönyvekben a sorok közt van írva es nem látjuk. Mindegy mihez fogsz, mindegy mennyi jó szakácskönyved, desszertkönyved van a polcon. Ha nem tudsz olvasni a sorok közt a félelem csak erősödik, kétségbeesetté tesz, és azt mondod: ah nem is szeretek főzni.  Na ezért fogd meg és vidd ezt a könyvet. Végre örömmel fogod kinyitni a szakácskönyveket."

Baracskay Angéla 

medve krisztina

"Kíváncsi voltam, hogy huszonegynehány év háztartásvezetés, főzőcskézés után mi újat találok ebben a könyvben, amit eddig nem tudtam, illetve nem úgy csináltam. Örömmel tapasztaltam, hogy a “mitfőzzekholnap” és a “mitcsináljakamaradékkal” rémálma szertefoszlott. Nagyon sok jó inspirációt kaptam az alapanyagok és a megmaradt ételek felhasználása tekintetében " 

Medve Krisztina

dancsokerika

" Rengeteg időt töltök a konyhában, ezért is volt hasznos a könyvet elolvasni, hogy szervezettebb legyek, tudatosabban készüljek a főzésre. Nagy hiányosságom a menü megtervezése és az újrahasznosítás. Ezeket a fejezeteket kifejezetten lelkesen olvastam. Ad hoc jelleggel főzök és unalmas ugyanaz a maradék. Így ez a könyv nagy segítség, hogy tudatosabb legyek az étkezések megszervezésében.

Dancsok Erika

oertorinisuranyikatalin

"Túlzás nélkül állíthatom, hogy Kriszti módszerén (online tanfolyamán) keresztül tanultam meg főzni! Kíváncsi voltam, hogy mit tudok még tanulni a menütervezésről szóló könyvben és legnagyobb meglepetésemre egy olyan dolgot tanultam, amire nem számítottam. Egy olyan eszközt kaptam, ami nemcsak a konyhában lesz segítségemre, hanem az életnek bármelyik területén, ahol csak akarom! Olvasd el, hogy ne csak elindulj az úton, hanem haladj is!"

Pertorini-Surányi Katalin 

A KÖNYVHÖZ AJÁNDÉK LETÖLTHETŐ MELLÉKLET IS JÁR

Kérd a saját példányod most, az előrendelési akcióban -30% kedvezménnyel, AKÁR ingyenes szállítással! 

Könyv eredeti ára: 4.490 Forint + Ajándék letölthető mellékletek

  • Segít időt találni a főzésre

  • Megtanít kreatívan menüt tervezni

  • Egy mindig használható kreatív szemléletmódot ad

  • Segít megszeretni a főzést

  • AJÁNDÉK gyakrolati mellékletekkel, melyek értéke több, mint 10.000 forint

    • időbeosztást támogató táblázat
    • kamra és hűtő leltár lista
    • 10 kedvenc alapreceptem pdf-ben
    • instant ételek természetes alapanyagokból pdf
    • konyhai alapeszközök lista
    • beszerzési források lista
    • letölthető szezonális alapanyag lista
    • letöltheti heti menütervező

  • KEDVEZMÉNYES menütervező webinar 2020. januárjában

    A Barátnős csomag esetén az ár tartalmazza a 2020 januárjában tartandó menütervező webinar-t (online előadás, visszanézhető). Ebben az előadásban ötleteket adok a könyvben tanultak alkalmazására és megtervezzük azt, hogyan tudsz a 2020-as évben új dolgokat, új alapanyagokat kipróbálni, könnyen, gyorsan, extra erőfeszítés nélkül. 

negyzetesebb-4

A letölthető mellékleteket azért adom ajándékba, mert szeretném, ha még könnyebben érnél el sikereket. Ezek az anyagok nagy segítséget nyújtanak majd neked a könyvben tanultak gyakorlatba ültetésében.

A KÖNYVHÖZ MOST TÁMOGATÓ ONLINE FŐZŐTANFOLYAMOT IS RENDELHETSZ 

Online főzőtanfolyam

Kérd a könyv mellé az online Ételérzés tanfolyamot is CSAK az előrendelési időszakban -40% kedvezménnyel!

Könyv és főzőtanfolyam együttes eredeti ára: 4.490 Ft + 24.900 Ft

  • Kiegészíti és támogatja azt a módszertant, amiről a könyvben van szó

  • Megtanítja a főzés alapjai

  • Segít gyakorlatba ültetni a kreatív szemléletmódot

  • Megszünteti a "Mit főzzek ma?" kérdést

  • AJÁNDÉKOKAT is tartalmaz

    • FB csoport tagságot a tanfolyam résztvevőinek
    • FB csoportban folyamatos kérdezési lehetőséget
    • PDF-ben letölthető tanfolyami anyagot (értéke: 9.990 Ft) 
    • Ízek, textúrák - a finom ételek titka - extra mini kurzust (értéke: 6.990 Ft)
    • Januárban egy órás idő és menütervező webinart (értéke: 9.900 Ft)

A könyv önmagában is megváltoztatja a főzéssel kapcsolatos gondolkodásmódod, de az online tanfolyammal együtt a gyakorlatban is magabiztosan fogod tudni alkalmazni a megszerzett tudást.  A két anyag együtt aranyat ér! Ez a legjobb választás!

MIT TARTALMAZ A KÖNYVHÖZ RENDELHETŐ TANFOLYAM? 

  • Könnyen elsajátítható írásos tananyagot

    A tanfolyam 7 részből áll, melyekben részenként 3-5 lecke található. Ezekben kitérünk a legfontosabb ételek elkészítési módjára, összefüggéseire, azok kreatív variálására, ízkombinációkra (levesekre, pörkölt készítésre, főzelékekre, sült húsokra, salátákra, zöldségekre, gyors desszertekre). 

  • Bármely háztartásban használható tudásanyagot

    A tanfolyamon tanultakat bármilyen konyhában fel tudod használni. Nincs hozzá szükség különleges eszközökre, csak az alap konyhai felszerelésekre. 

  • Zárt tanulói Facebook csoportot

    A csoportban felteheted a kérdésedet, megbeszélheted a társaiddal a tanfolyami anyaggal kapcsolatos elakadásodat. A nekem szánt kérdésekre hetente egyszer válaszolok, így nem maradsz segítség nélkül. 

  • Biztonságos, zárt, 0-24 órában elérhető tanulói felületet

    A leckéket felhasználói név és jelszó megadása után egy online tanulói felületen éred el. Használhatsz bármilyen eszközt és lehetsz bárhol, csak internetre van szükséged hozzá.  

  • Konyhai összefüggéseket, biztos konyhai alapokat

    A tananyagban számos konyhai összefüggésre választ kapsz, amelyeket eddig nem tudtál vagy nem is sejtettél. A főzés logikáját fogod megtanulni, illetve azokat a recepteket és ismereteket, amelyek a jövőben kreatív főzésed biztos alapjául szolgálnak majd. Tökéletesen kiegészíti a tanfolyam a könyvemben leírt módszertant, így a kettő együtt jelentős változást hozhat az életedben. 

  • AJÁNDÉK anyagokat

    A tanfolyam mellé most ajándékok is járnak! Ezeket az bónuszokat csak korlátozott ideig, csak az előrendelési időszakban érhetőek el.  Az Ízek és textúrák mini tanfolyam sokat segít abban, hogy a tanfolyamon megtanult alapokat a lehető legjobban tudd variálni és még finomabb ételeket készíthess. A menütervező webinar-on átbeszéljük azt, hogyan tudsz apró lépésenként új dolgokat kipróbálni és hogyan alkalmazd a könyvben megszerzett tudást. 2020 januárjában tartom, annak érdekében, hogy új lendülettel induljon az év. Időpontjáról emailen értesítek mindenkit. 

csirkemell sütés
sült csirke

MILYEN HASZNOD LEHET, HA A TANFOLYAMOT IS KÉRED?

Spórolhatsz az élelmiszeren

 

Azáltal, hogy többet főzöl otthon, hogy megtanulod újrahasznosítani a maradékot, és rendszerezettebben használod fel az alapanyagokat, jelentős összegeket spórolhatsz. 

Hatékonyabban fogsz tudni főzni

 

A főzést előkészítési feladatok gyorsabb elvégzésével időt fogsz spórolni és hétköznapokon kevesebbet kell majd a konyhában ácsorognod a főzőlap mellett. 

 

Megtanulsz saját receptet alkotni

 

Azáltal, hogy megtanulod, hogyan készítsd el és variáld az alap recepteket, elsajátítasz egy szemléletet, aminek segítségével abból tudsz majd főzni ami otthon van. 

piros bogyós gyümölcsleves
kicsi-2593

MELYIKET VÁLASZTOD?

Ezek az árak az előrendelési időszakban, december 16-ig élnek! 

A könyvek a megjelenés napja után kerülnek kiszállításra, várhatóan december 20-ig mindenhova megérkeznek!

Az online tanfolyam december 9-én válik elérhetővé.

Alap Csomag

4.900 Ft 30% kedvezmény + futár kiszállítási díj (1.800 Ft)

  • NEM TUDOD, MIT FŐZZ? - Gyakorlati útmutató és szemléletmód a változatos főzéshez - (Ára: 4.490 Ft)
  • AJÁNDÉK letölthető extra segédletek a könyvhöz (értéke 10.000 Ft)
  • Kiszállítás, csomagolás GLS futárszolgálattal (értéke 1.800 Ft)

Barátnős Csomag

7.900Ft 30% kedvezmény + INGYENES kiszállítással + KEDVEZMÉNYES webinarral 2 főnek

  • NEM TUDOD, MIT FŐZZ? - Gyakorlati útmutató és szemléletmód a változatos főzéshez - (Ára: 4.490 Ft)
  • +1 db könyv a barátnődnek / anyukádnak / testvérednek (Ára: 4.490 Ft)
  • AJÁNDÉK letölthető extra segédletek a könyvhöz mindkettőtöknek (értéke 2 x 10.000 Ft)
  • AJÁNDÉK kiszállítás GLS futárszolgálattal egy címre (értéke 1.800 Ft)
  • MENÜTERVEZŐ WEBINAR kedvezménnyel mindkettőtöknek (értéke 2 x 9900 Ft)

ALL IN Csomag

18.100 Ft 30% könyv kedvezmény + 40% tanfolyam kedvezmény + INGYENES kiszállítással + AJÁNDÉKOKKAL

  • NEM TUDOD, MIT FŐZZ? - Gyakorlati útmutató és szemléletmód a változatos főzéshez - (Ára: 4.490 Ft)
  • AJÁNDÉK letölthető extra segédletek a könyvhöz (értéke: 10.000 Ft)
  • AJÁNDÉK kiszállítás GLS futárszolgálattal (értéke: 1.800 Ft)
  • ÉTELÉRZÉS ONLINE FŐZŐTANFOLYAM (értéke: 24.900 Ft)
  • AJÁNDÉKOK az online főzőtanfolyamhoz - Menütervező webinar, Ízek és textúrák tanfolyam, FB csoport, letölthető tananyag (értéke: közel 30.000 Ft)

JÓ HA TUDOD

 

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok a tanfolyamra - ez azt jelenti, hogy ha a megjelenést követő 7 napon belül jelzed, hogy nem tetszik az anyag, akkor szó nélkül visszafizetem az árát.

 

Fontos számomra a környezet védelme, ezért minden ALL IN Csomag esetében "ültetek" egy fát a ONE TREE PLANTED segítségével.  Tehát nem csak tanulsz, hanem teszel a környezetért is.

ÓRIÁSI ELŐRENDELÉSI AKCIÓ DECEMBER 16-ÁN ÉJFÉLIG

A könyvek a megjelenés napja után kerülnek kiszállításra. Várhatóan minden megrendelés megérkezik december 20-ig a megadott címekre.

Az online tanfolyam december 9-én válik elérhetővé.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

RENDELD MEG KEDVEZMÉNYESEN A KÖNYVET MÉG MA 

Ezek az árak az előrendelési időszakban, december 16-ig élnek! 

A könyvek a megjelenés napja után kerülnek kiszállításra, várhatóan december 20-ig mindenhova megérkeznek!

Az online tanfolyam december 9-én válik elérhetővé.

TEENDŐID: 

  1. Töltsd ki a baloldali űrlapot!
  2. Fizesd ki bankkártyával a kiválasztott csomagot!
  3. Írd be a naptáradba, hogy december 9-én leveled érkezik az online hozzáférésekről!
  4. Várd a csomagodat december 18-20 között.
  5. Olvasd el a könyvet és csináld meg a feladatokat!

A számlán feltüntetett ár alanyi áfamentes! A számlát emailen fogod megkapni a bankkártyás fizetést követően. Ha nem érkezne meg 1-2 órán belül, akkor kérlek írj az  tanfolyam@etelerzes.hu email címre.


Mit kell tudni a BARION bankkártyás fizetésről? 

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

KÉRDÉSED VAN?

Írj nekem a tanfolyam@etelerzes.hu email címre és 2 munkanapon belül válaszolok.

Ha azonnali segítségre van szükséged hívj a 06 70 600 6397 telefonszámon. 

Copyright Terei Vigh Krisztina EV  | Kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató | ÁSZF

Cookies - Süti kezelés

Kérlek fogadd el, hogy az oldalon a jobb felhasználói élmény érdekében használunk sütiket. Természetesen, ha ezt nem szeretnéd, akkor elutasíthatod ezt és így is tovább nézelődhetsz az oldalon. Kérlek kattints valamelyik gombra!