"Ezt a könyvet kötelezővé tenném minden iskolában. "- Sárközi Ákos
NEM TUDOD, MIT FŐZZ?
Gyakorlati útmutató és szemléletmód a változatos főzéshez
Mit szólnál egy gondolkodásmódhoz, melynek segítségével nap, mint nap finom, egészséges és változatos ételeket tudnál készíteni, ráadásul abban is segítene, hogy időd is legyen erre?
EZ A KÖNYV EBBEN SEGÍT NEKED!

EZ NEM EGY SZAKÁCSKÖNYV!
..mert nem a receptek oldják meg a "mit főzzek ma?" problémát
Egyéni igények
A receptek 90%-ban nem passzolnak az egyéni ízlésekhez és emiatt sokszor nem használhatóak pontosan.
Hiányzó alapanyag
Sok esetben hiányzik egy vagy több alapanyag, sőt van, amikor a boltban sem kapjuk meg, ami a pontos recepthez szükséges.
Bőség zavara - recept káosz
Az interneten rengeteg recept elérhető, de nem tudni melyik a megbízható és melyikben van valamilyen hiba.
Szezonalitás hiánya
A sok recept közül nehéz megtalálni azokat, ami épp szezonális alapanyagot használ, melyek olcsón beszerezhetőek a piacon.
Spontenaitás hiánya
Az előre megtervezett pontos, recept alapú menükben nincs helye a napi ad hoc igényeknek, nem tudjuk kedvünk szerint alakítani az ételt, az alapján, hogy épp mit kívántunk meg a nap során.
Manapság nincs meg a szemléletmód ahhoz, hogy egy receptet "menet közben" át tudjon alakítani egy háziasszony, mert megváltozott a kultúránk. Nem tanultuk meg ezt a szüleinktől, nagyszüleinktől.
HA NEM RECEPTET, AKKOR MIT AD EZ A KÖNYV?
Megoldást a "mit főzzek ma?" kérdésre
A bemutatott feladatok elvégzésével és az így megtanult szemléletmód segítségével sokkal több ötleted lesz a napi főzéshez.
Megoldást a "nincs időm" problémára
Tippeket, ötleteket és gyakorlati feladatokat kapsz ahhoz, hogy megtaláld az időt a főzéshez a napirendedben.
Motivációt a főzéshez
Azt szeretjük csinálni, amihez van kellő motivációnk és bizony a főzéshez nem mindig van! A könyv segít megtalálni a személyes, főzéssel kapcsolatos hajtóerődet.
Módszertant a menütervezéshez
Számos feladat és letölthető anyag segít abban, hogy kreatívan, változatosan tudj magadra és családodra szabott menüt tervezni, amit anélkül tudsz megvalósítani, hogy órákat a konyhában töltenél.
Megoldást a maradékokra
A konyhai tudatosság fontos építőkockája a maradékok újrahasznosítása, azokból új étel alkotása. Számos ötlet és példa segít abban, hogy te is fejlődj ezen a területen és kevesebb étel végezze a kukában.
Szemléletmódot ( az "ételérzés" módszertanát)
A könyvben megismered azt a szemléletmódot, amit az elmúlt sok-sok év főzési és receptfejlesztői tapasztalataim során alakítottam ki magamnak. Ezt neveztem el "ételérzés módszertannak" és ez segít nekem a munkámban és a privát életemben is, hogy egészségesen, gyorsan és változatosan főzzek.
"E könyv és a szerző nem receptet, részfolyamatot magoltat veled, hanem megpróbálja kinyitni számodra a világot és kedvező irányba motiválni a „főznék én, de…” hozzáállásodat!" - Széll Tamás
MINDENKÉPP OLVASD EL A KÖNYVET, HA...
BELENÉZNÉL A DÖNTÉSED ELŐTT?
"A könyv segít a mindennapokban élvezetessé tenni az otthoni főzést, ami ma sokaknak nyűgöt okoz. Nevezhetnénk ezt egy gasztronómiai életvezetési tanácsadónak is! „ - Wolf András - séf
MIÉRT ÍRTAM EZT A KÖNYVET?
Terei-Vigh Kriszti vagyok - receptfejlesztő, ételfotós és az Ételérzés Online Főzőiskola megalapítója, a könyvemben mégsincs egyetlen recept, és ételfotó sem. Joggal merül fel a kérdés: Miért?
Több évnyi tapasztalattal és évente legalább 200 új recepttel a hátam mögött elkezdtem gondolkodni a tanulóim és engem követők legfőbb problémáján. Nevezetesen a "Mit főzzek ma?" kérdésen.
Fura helyzet: hiába a millió recept mindenhol, mégis 100 nőből 98 naponta felteszi ezt a kérdést és nehezen tud rá válaszolni.
Rájöttem, hogy azzal, ha bemutatom azt, ahogy én főzöm és ahogy a recepteket alkotom, megoldást adhatok erre a problémára. Így született meg az a több elemből álló "ételérzés" módszertan.
Szerettem volna ezt a szemléletmódot megmutatni másoknak is. Ezért született meg a "Nem tudod, mit főzz?" - gyakorlati útmutató, amivel szeretnék nők ezreinek segíteni.
Mivel fontos számomra a gyakorlatiasság és a vizuális megjelenés is, ezért a sok oldalnyi szöveget, fekete-fehér megjelenés helyett, gyakorlatias feladatokkal és szépséges ábrákkal, vízfesték képekkel törtük meg. Hiába nincs benne ételfotó, az ételfotós lelkem is boldog.

Szeretném, ha Magyarországon a nők nem szenvednének a"Mit főzzek ma?" kérdéstől többé, hanem megismernék milyen az, amikor a konyhában boldogság van!

Néhány számadat az elmúlt évekből:
- 10 év gasztroblogolás ( Ételérzés, korábban A'la Carte Kulinária)
- 6 év receptfejlesztői tapasztalat
- egy SPAR Életmód szakácskönyv
- évente több, mint 200 új recept magazinoknak
- közel 10.000 főzéssel töltött óra
- több, mint 200.000 eddigi oldallátogatás
- közel 100 Ételérzés Online Főzőiskola tanuló
Ahol már láthattál:
- Nők Lapja Konyha
- Nők Lapja
- Desszert magazin
- SPAR Életmód könyv: Klasszikusok egészségtudatosan
- A Mi Otthonunk Magazin
- HVG gasztro
- Vidék íze magazin
- Vincze magazin
- Fem3Cafe
- TV Paprika
MIT MONDANAK, AKIK MÁR OLVASTÁK?

"Kriszti új műfajt hozott létre: a kulináris önsegítő kalauzt! Ez a kötet nagyszerű támogatást ad azok számára, akik úgy érzik, hogy nem szeretnek főzni, vagy nincs idejük rá. Nem csak szemléletmódra tanítja meg az olvasót, hanem praktikus tippekkel és tanácsokkal látja el. Talán senki nem foglalta még össze ennyire strukturáltan, hogy hogyan lehet megszeretni a főzést "
Mautner Zsófi - Chili és Vanília

" Szerintem a konyhában való főzést mindig megelőzi egy átgondolt, tudatos előkészület. Ez legalább annyira fontos, mint maga a Nagybetűs főzés a konyhában:) Ezt lehet-e tanulni?! Vagy érzék kell hozzá?! Szerintem mindkettő. Mindenesetre, Kriszta könyvében és személyében ebből minden megvan:) Így javaslom, hogy bízzatok benne és adjátok át magatokat az Ételérzésnek."
Marton Adrienn - Adri's Kitchen

"Ez a könyv végre rámutat arra, ami a receptkönyvekben a sorok közt van írva es nem látjuk. Mindegy mihez fogsz, mindegy mennyi jó szakácskönyved, desszertkönyved van a polcon. Ha nem tudsz olvasni a sorok közt a félelem csak erősödik, kétségbeesetté tesz, és azt mondod: ah nem is szeretek főzni. Na ezért fogd meg és vidd ezt a könyvet. Végre örömmel fogod kinyitni a szakácskönyveket."
Baracskay Angéla

"Kíváncsi voltam, hogy huszonegynehány év háztartásvezetés, főzőcskézés után mi újat találok ebben a könyvben, amit eddig nem tudtam, illetve nem úgy csináltam. Örömmel tapasztaltam, hogy a “mitfőzzekholnap” és a “mitcsináljakamaradékkal” rémálma szertefoszlott. Nagyon sok jó inspirációt kaptam az alapanyagok és a megmaradt ételek felhasználása tekintetében "
Medve Krisztina

" Rengeteg időt töltök a konyhában, ezért is volt hasznos a könyvet elolvasni, hogy szervezettebb legyek, tudatosabban készüljek a főzésre. Nagy hiányosságom a menü megtervezése és az újrahasznosítás. Ezeket a fejezeteket kifejezetten lelkesen olvastam. Ad hoc jelleggel főzök és unalmas ugyanaz a maradék. Így ez a könyv nagy segítség, hogy tudatosabb legyek az étkezések megszervezésében."
Dancsok Erika

"Túlzás nélkül állíthatom, hogy Kriszti módszerén (online tanfolyamán) keresztül tanultam meg főzni! Kíváncsi voltam, hogy mit tudok még tanulni a menütervezésről szóló könyvben és legnagyobb meglepetésemre egy olyan dolgot tanultam, amire nem számítottam. Egy olyan eszközt kaptam, ami nemcsak a konyhában lesz segítségemre, hanem az életnek bármelyik területén, ahol csak akarom! Olvasd el, hogy ne csak elindulj az úton, hanem haladj is!"
Pertorini-Surányi Katalin
A KÖNYVHÖZ AJÁNDÉK LETÖLTHETŐ MELLÉKLET IS JÁR
Kérd a saját példányod AKÁR ingyenes szállítással!
Könyv eredeti ára: 4.490 Forint + Ajándék letölthető mellékletek
Segít időt találni a főzésre
Megtanít kreatívan menüt tervezni
Egy mindig használható kreatív szemléletmódot ad
Segít megszeretni a főzést
AJÁNDÉK gyakrolati mellékletekkel, melyek értéke több, mint 10.000 forint
- időbeosztást támogató táblázat
- kamra és hűtő leltár lista
- 10 kedvenc alapreceptem pdf-ben
- instant ételek természetes alapanyagokból pdf
- konyhai alapeszközök lista
- beszerzési források lista
- letölthető szezonális alapanyag lista
- letöltheti heti menütervező

A letölthető mellékleteket azért adom ajándékba, mert szeretném, ha még könnyebben érnél el sikereket. Ezek az anyagok nagy segítséget nyújtanak majd neked a könyvben tanultak gyakorlatba ültetésében.
A KÖNYVHÖZ MOST TÁMOGATÓ ONLINE FŐZŐTANFOLYAMOT IS RENDELHETSZ

Kérd a könyv mellé az online Ételérzés tanfolyamot is és a könyvet ajándékba adom!
Könyv és főzőtanfolyam együttes eredeti ára: 4.490 Ft + 24.900 Ft
Kiegészíti és támogatja azt a módszertant, amiről a könyvben van szó
Megtanítja a főzés alapjai
Segít gyakorlatba ültetni a kreatív szemléletmódot
Megszünteti a "Mit főzzek ma?" kérdést
AJÁNDÉKOKAT is tartalmaz
- FB csoport tagságot a tanfolyam résztvevőinek
- FB csoportban folyamatos kérdezési lehetőséget
- PDF-ben letölthető tanfolyami anyagot
- Ízek, textúrák - a finom ételek titka - extra mini kurzust
- Egy órás idő és menütervező webinart
A könyv önmagában is megváltoztatja a főzéssel kapcsolatos gondolkodásmódod, de az online tanfolyammal együtt a gyakorlatban is magabiztosan fogod tudni alkalmazni a megszerzett tudást. A két anyag együtt aranyat ér! Ez a legjobb választás!
MIT TARTALMAZ A KÖNYVHÖZ RENDELHETŐ TANFOLYAM?
Könnyen elsajátítható írásos tananyagot
A tanfolyam 9 részből áll, melyekben részenként 3-5 lecke található. Ezekben kitérünk a legfontosabb ételek elkészítési módjára, összefüggéseire, azok kreatív variálására, ízkombinációkra (levesekre, pörkölt készítésre, főzelékekre, sült húsokra, salátákra, zöldségekre, gyors desszertekre, halakra és tésztákra).
Bármely háztartásban használható tudásanyagot
A tanfolyamon tanultakat bármilyen konyhában fel tudod használni. Nincs hozzá szükség különleges eszközökre, csak az alap konyhai felszerelésekre.
Zárt tanulói Facebook csoportot
A csoportban felteheted a kérdésedet, megbeszélheted a társaiddal a tanfolyami anyaggal kapcsolatos elakadásodat. A nekem szánt kérdésekre hetente egyszer válaszolok, így nem maradsz segítség nélkül.
Biztonságos, zárt, 0-24 órában elérhető tanulói felületet
A leckéket felhasználói név és jelszó megadása után egy online tanulói felületen éred el. Használhatsz bármilyen eszközt és lehetsz bárhol, csak internetre van szükséged hozzá.
Konyhai összefüggéseket, biztos konyhai alapokat
A tananyagban számos konyhai összefüggésre választ kapsz, amelyeket eddig nem tudtál vagy nem is sejtettél. A főzés logikáját fogod megtanulni, illetve azokat a recepteket és ismereteket, amelyek a jövőben kreatív főzésed biztos alapjául szolgálnak majd. Tökéletesen kiegészíti a tanfolyam a könyvemben leírt módszertant, így a kettő együtt jelentős változást hozhat az életedben.
AJÁNDÉK anyagokat
A tanfolyam mellé most ajándékok is járnak! Ezeket az bónuszokat csak korlátozott ideig, csak az előrendelési időszakban érhetőek el. Az Ízek és textúrák mini tanfolyam sokat segít abban, hogy a tanfolyamon megtanult alapokat a lehető legjobban tudd variálni és még finomabb ételeket készíthess. A menütervező webinar-on átbeszéljük azt, hogyan tudsz apró lépésenként új dolgokat kipróbálni és hogyan alkalmazd a könyvben megszerzett tudást.


MILYEN HASZNOD LEHET, HA A TANFOLYAMOT IS KÉRED?


MELYIKET VÁLASZTOD?
+ 30% kedvezményt adok az ALL IN csomagra, hogy minél többen használni tudjátok a tudást! Ehhez a " korona " kuponkódot kell felhasználnod!
Alap Csomag
5.990 Ft 4.490 Ft könyv + futár kiszállítási díj (1.500 Ft)
- NEM TUDOD, MIT FŐZZ? - Gyakorlati útmutató és szemléletmód a változatos főzéshez - (Ára: 4.490 Ft)
- AJÁNDÉK letölthető extra segédletek a könyvhöz (értéke 10.000 Ft)
- Kiszállítás, csomagolás GLS futárszolgálattal (értéke 1.500 Ft)
E-book Csomag
3.490 Ft fizetést követően azonnali hozzáférés
- NEM TUDOD, MIT FŐZZ? e-book - Gyakorlati útmutató és szemléletmód a változatos főzéshez
- AJÁNDÉK letölthető extra segédletek a könyvhöz (értéke 10.000 Ft)
ALL IN Csomag
24.900 Ft a könyvet AJÁNDÉKBA kapod + INGYENES kiszállítással +AJÁNDÉK WEBINAR + egyéb AJÁNDÉKOKKAL
- NEM TUDOD, MIT FŐZZ? - Gyakorlati útmutató és szemléletmód a változatos főzéshez - (Ára: 4.490 Ft)
- AJÁNDÉK letölthető extra segédletek a könyvhöz (értéke: 10.000 Ft)
- AJÁNDÉK kiszállítás GLS futárszolgálattal (értéke: 1.500 Ft)
- ÉTELÉRZÉS ONLINE FŐZŐTANFOLYAM (értéke: 24.900 Ft)
- AJÁNDÉK menütervező webinar
- AJÁNDÉKOK az online főzőtanfolyamhoz - Ízek és textúrák tanfolyam, FB csoport, letölthető tananyag
JÓ HA TUDOD
100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok a tanfolyamra - ez azt jelenti, hogy ha a megjelenést követő 7 napon belül jelzed, hogy nem tetszik az anyag, akkor szó nélkül visszafizetem az árát.
Fontos számomra a környezet védelme, ezért minden ALL IN Csomag esetében "ültetek" egy fát a ONE TREE PLANTED segítségével. Tehát nem csak tanulsz, hanem teszel a környezetért is.
GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK
RENDELD MEG KÖNYVET MÉG MA
TEENDŐID:
- Töltsd ki a baloldali űrlapot!
- Fizesd ki bankkártyával a kiválasztott csomagot!
- Várd a csomagodat !
- Olvasd el a könyvet és csináld meg a feladatokat!
A számlán feltüntetett ár alanyi áfamentes! A számlát emailen fogod megkapni a bankkártyás fizetést követően. Ha nem érkezne meg 1-2 órán belül, akkor kérlek írj az tanfolyam@etelerzes.hu email címre.
Mit kell tudni a BARION bankkártyás fizetésről?
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!
Fizetéshez használhatod:
- Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
- Visa vagy Electron bankkártyádat
- Amex bankkártyádat
A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.
A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.
KÉRDÉSED VAN?
Írj nekem a tanfolyam@etelerzes.hu email címre és 2 munkanapon belül válaszolok.
Ha azonnali segítségre van szükséged hívj a 06 70 600 6397 telefonszámon.