Legtutibb egyedi ékszer ajándékok Karácsonyra

Hétvégén advent első vasárnapja lesz. Hihetetlen milyen gyorsan telik az idő. Itt az ideje elkezdeni az ünnepekre való hangolódást, beszerezni szeretteinknek a megfelelő és találó ajándékot. A posztban megtudhatod szerintem melyek a legtutibb egyedi ékszerek Karácsonyra.

Az ajándékbeszerzés sokszor nem egyszerű, hisz a kínálat rendkívül széles, az üzletek sokasága megtelik tolakodós emberekkel, és az örömteli vásárlás inkább kínlódásba és mérgelődésbe fajul. Ezzel én már rég végeztem és próbálom a vásárlásnak más, sokkal élvezetesebb módjait választani. Ilyen például az online rendelés, vagy a különböző kézműves piacokon történő kószálás, beszerzés.

Ez utóbbi azért is hasznos, mert  jobb olyan egyént, céget támogatni, akik valamilyen egyedi ötlet alapján saját vállalkozásukat építgetik a nem túl könnyű hazai viszonyok között. Főleg, hogy számos elképesztő ötlettel lehet találkozni, melyek egyedileg is kivitelezhetőek, így közel sem biztos, hogy például a nyakláncunk szembe jön velünk az utcán.

A mai bejegyzésben összegyűjtöttem néhány nekem tetsző ékszer készítőt, bízom benne, hogy Nektek is hasznos lesz és segíthet az ajándékozásban. A következő hetekben jövök még különböző ötletekkel, legyen ez most az első 🙂

 

Zenzero egyedi ékszerek

Ágit, aki az ékszerek megalkotója a gasztro területről ismerem, az ékszerkészítés mellett ugyanis Ő is sokat főz és ezeket blog formájában meg is osztja másokkal. Nagyon szép, letisztult ékszereket készít, érdemes végig nézni a weblapját.

Facebook

webshop

 

Villangó Textil ékszerek:

Volt szerencsém az egyik vásáron találkozni ezekkel a nyakláncokkal, nagyon tetszett mind, melegséget visznek a téli napokba.

Facebook

 

Garka Textilékszerek:

Tetszik a stílus, az, amilyen aprólékosan ki vannak dolgozva a részletek.

Facebook

Meska bolt

 

Zsuka Kézműves horgolt ékszerei:

A horgolt ékszerek mindig is vonzottak. Van bennük valami időtálló, de ha jól tervezik meg őket, mégsem lesznek ódivatúak. Hóbortos, bohókás, romantikus, de akár modern stílust is képviselhetnek.

Facebook

Meska Bolt

 

Gerdushi cipzár ékszerek:

Az ékszereket készítő lánnyal múlt héten találkoztunk a Király utcában egy vásárban. Zseniális, amit csinál. Hihetetlen kreatív az ötlet, hogy cipzárból igazán szép ékszerek készüljenek. Tami teljesen le volt nyűgözve, nagyon boldogan mesélte itthon, hogy micsoda különlegességre találtunk a piacon.

Facebook

Itt pedig egy interjút találtok Gerdával, amiben többek között a motivációjáról beszél.

 

A fotók a megjelölt oldalakról származnak. 

 

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .