Zing Burger jótékonysági akció

 

Fotó: Stiglincz Gábor

Fotó: Stiglincz Gábor

Az ünnepek felé közeledve egyre több cég rendez jótékonysági akciókat, szervez támogatásokat. Egy ilyen kezdeményezésbe fogott a Zing is.

Kenderesi Tamás olimpikon saját burgert kapott, amely november 24-től lesz kapható a Zing éttermeiben. A különlegessége, hogy nem csak dupla sajtréteg, hanem dupla húspogácsa is van benne. És, hogy miért kapcsolódik ez a Karácsonyi jótékonysághoz? Azért, mert minden eladott darab árából a Zing Burger a hazai paralimpikonokat támogatja.


A Sajtburesz


A hamburgerekből befolyt támogatást a  Magyar Paralimpiai Bizottság a 2017-es, egri Országos Paraúszó Bajnokság megrendezésére fordítja, ahol a kezdő magyar paraúszók is rajthoz állnak.

Az első Sajtbureszt Tóth Tamás, paralimpiai bajnok úszó kóstolhatta meg. A kóstolás után kifejtette, hogy nagyon örül a rendhagyó támogatásnak, mert bár a parasportban szép eredményeket ér el a magyar csapat, az utánpótlással vannak problémák. „A világ élmezőnye egyre jobban elmegy mellettünk, ezért remélem, hogy a támogatásnak köszönhetően még több fiatal kedvet kap a sportoláshoz”- tette hozzá a fiatal úszóbajnok.

Hmm… én ezeket a képeket látva megennék ebédre egy burget! 🙂

kenderesi_tamas_toth_tamas_zing_fotokredit_stiglincz-gabor

Fotó: Stiglincz Gábor


HA TETSZETT, AMIT OLVASTÁL ÉS LÁTTÁL :

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .