etelerzes-logo_sima_kozepes

FŐZZ TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL

15 receptet tartalmazó e-book az adalékanyagmentes ételekért

Alkoss instant porok nélkül, gyorsan, természetes alapanyagokból!

Copy of Mit Főzzek ebook
instant ételek természetesen (1)

Sokszor az instant zacskós ételek után nyúlsz, mert kevés az időd főzni? - NINCS ERRE SZÜKSÉGED! 

Ebben a letölthető anyagban összegyűjtöttem a legnépszerűbb 15 alap receptet, amit sokan instant zacskós porokból készítenek. Az ételek többsége természetes alapanyagokból is ugyanannyi idő alatt elkészíthető, így az idő csak kifogás!


Mit nyersz, ha letöltöd a 15 receptes e-book-ot?

  1. recepteket, amit megfőzhetsz karantén idején is
  2. kiiktatod az ételeidből az adalékanyagokat
  3. természetes alapanyagból főzöl majd
  4. sokkal finomabb lesz a végeredmény, mintha porból készítenéd
  5. jobban ízlik majd a Párodnak, a Családodnak
  6. büszke lehetsz magadra 🙂
  7. egészségtudatosabb leszel a konyhában

Miért bízz bennem?

Terei-Vigh Kriszti vagyok, 10 év gasztroblogolással, 5 év receptfejlesztői tapasztalattal és egy szakácskönyvvel (amit a SPAR-nak készítettem) a hátam mögött receptjeim pontosak és megbízhatóak, többszörösen leteszteltek. Évente több, mint 200-250 recept kerül ki a konyhámból, amiket mind én készítek el és fotózok le. Eddigi pályafutásom során közel 1000 receptet készítettem el.

Ahol már találkozhattál velem:

  • Nők Lapja
  • Nők Lapja Konyha
  • Desszert Magazin
  • SPAR Életmód könyv
  • A Mi Otthonunk magazin
  • Vidék íze magazin
  • HVG Gasztro melléklet
  • Vincze magazin
  • TV Paprika
  • Fem 3 Cafe
Terei-Vigh Krisztina
Kérdésed van? Email: tanfolyam@etelerzes.hu | Terei-Vigh Krisztina