
FŐZZ TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL
15 receptet tartalmazó e-book az adalékanyagmentes ételekért
Alkoss instant porok nélkül, gyorsan, természetes alapanyagokból!

Sokszor az instant zacskós ételek után nyúlsz, mert kevés az időd főzni? - NINCS ERRE SZÜKSÉGED!
Ebben a letölthető anyagban összegyűjtöttem a legnépszerűbb 15 alap receptet, amit sokan instant zacskós porokból készítenek. Az ételek többsége természetes alapanyagokból is ugyanannyi idő alatt elkészíthető, így az idő csak kifogás!
Mit nyersz, ha letöltöd a 15 receptes e-book-ot?
- recepteket, amit megfőzhetsz karantén idején is
- kiiktatod az ételeidből az adalékanyagokat
- természetes alapanyagból főzöl majd
- sokkal finomabb lesz a végeredmény, mintha porból készítenéd
- jobban ízlik majd a Párodnak, a Családodnak
- büszke lehetsz magadra 🙂
- egészségtudatosabb leszel a konyhában
Miért bízz bennem?
Vigh Kriszti vagyok, 10 év gasztroblogolással, 5 év receptfejlesztői tapasztalattal és egy szakácskönyvvel (amit a SPAR-nak készítettem) a hátam mögött receptjeim pontosak és megbízhatóak, többszörösen leteszteltek. Évente több, mint 200-250 recept kerül ki a konyhámból, amiket mind én készítek el és fotózok le. Eddigi pályafutásom során közel 1000 receptet készítettem el.
Ahol már találkozhattál velem:
- Nők Lapja
- Nők Lapja Konyha
- Desszert Magazin
- SPAR Életmód könyv
- A Mi Otthonunk magazin
- Vidék íze magazin
- HVG Gasztro melléklet
- Vincze magazin
- TV Paprika
- Fem 3 Cafe
