etelerzes-logo_sima_kozepes

FŐZZ TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL

15 receptet tartalmazó e-book az adalékanyagmentes ételekért

Alkoss instant porok nélkül, gyorsan, természetes alapanyagokból!

Copy of Mit Főzzek ebook

Sokszor az instant zacskós ételek után nyúlsz, mert kevés az időd főzni? - NINCS ERRE SZÜKSÉGED! 

Ebben a letölthető anyagban összegyűjtöttem a legnépszerűbb 15 alap receptet, amit sokan instant zacskós porokból készítenek. Az ételek többsége természetes alapanyagokból is ugyanannyi idő alatt elkészíthető, így az idő csak kifogás!


Mit nyersz, ha letöltöd a 15 receptes e-book-ot?

  1. recepteket, amit megfőzhetsz karantén idején is
  2. kiiktatod az ételeidből az adalékanyagokat
  3. természetes alapanyagból főzöl majd
  4. sokkal finomabb lesz a végeredmény, mintha porból készítenéd
  5. jobban ízlik majd a Párodnak, a Családodnak
  6. büszke lehetsz magadra 🙂
  7. egészségtudatosabb leszel a konyhában

Miért bízz bennem?

Vigh Kriszti vagyok, 10 év gasztroblogolással, 5 év receptfejlesztői tapasztalattal és egy szakácskönyvvel (amit a SPAR-nak készítettem) a hátam mögött receptjeim pontosak és megbízhatóak, többszörösen leteszteltek. Évente több, mint 200-250 recept kerül ki a konyhámból, amiket mind én készítek el és fotózok le. Eddigi pályafutásom során közel 1000 receptet készítettem el.

Ahol már találkozhattál velem:

  • Nők Lapja
  • Nők Lapja Konyha
  • Desszert Magazin
  • SPAR Életmód könyv
  • A Mi Otthonunk magazin
  • Vidék íze magazin
  • HVG Gasztro melléklet
  • Vincze magazin
  • TV Paprika
  • Fem 3 Cafe
Terei-Vigh Krisztina
Kérdésed van? Email: tanfolyam@etelerzes.hu | Vigh Krisztina - Ételérzés