FŐZZÜNK EGYÜTT HÚSVÉTRA!

Készítsd el velem online, valós időben a húsvéti hidegtálat, süss velem kalácsot! Tanulj, szórakozz, miközben felkészülsz az ünnepre!

 

Leveszem a sresszt a válladról! Csak jössz és főzöl velem! Kérdezhetsz, ha elakadtál!

ÁPRILIS 7. 9:00 - ONLINE WORKSHOP A HÚSVÉT JEGYÉBEN

 

A nagyjából 3-3,5 órás workshophoz nem szükséges FB regisztráció. Április 6-án küldöm a titkos Youtube linket emailen, amin keresztül elérhető lesz a főzés. A főzésekhez szükséges alapanyagok bevásárló listáját április 3-án kapod meg emailen vagy ha ezután jelentkezel, akkor jelentkezést követően. A workshop visszanézhető lesz! 

 

MI LESZ A PROGRAM? 

 • Kalácssütés kb 9:00-9:30 + 11:00 + 11:30

  Első lépésként előkészítjük a tésztát, majd miután megkelt megfonjuk, megsütjük. Átadok sok-sok praktikát, hogy lesz isteni puha, foszlós a kalács. 

 • Mázas sonka készítése kb 9:30-10:00

  Miközben kel a kalács elkészítünk egy mázas sonkát, hogy vigyünk egy kis színt a Húsvéti menübe. Természetesen ezzel párhuzamosan egy sonkát is megfőzünk, azok kedvéért, akik a hagyományos változatot szeretnék elkészíteni. 

 • Tökéletes főtt tojás készítése kb 10:00-10:15

  Húsvét nincs tojás nélkül, ezért elmondom, hogy lesz szuper a főtt tojás, sőt meg is főzzük. Utána pedig különböző pácakba tesszük, hogy színesebb, ízesebb legyen a végeredmény. Egyik pác sem kötelező, ha nem szeretnéd, maradhatsz a sima változatnál. 

 • Kaszinó tojás francia salátával kb 10:15-11:00

  Hidd el nem bonyolult, Te is meg tudod csinálni! Együtt elkészítjük ezt is. Ráadásul isteni finom almás francia salátával, ami az én kedvencem. 

 • Almás, tormás, céklasaláta kb 11:30-12:00

  Kellenek a színek az asztalra és a cékla leve...úgyhogy annak érdekében, hogy a savanyított cékla felhasználásra kerüljön készítünk egy villámgyors almás tormás céklasalátát is. 

AJÁNDÉKOK

Az online workshophoz ajándékokat is adok, hogy még színesebb, különlegesebb legyen az ünnep.

kicsi-0542

1/ ÁPRILIS 7. - DÉLUTÁN 15-16h körül - akinek van kedve hozzá, azzal sütünk egy isteni kétszínű kevert tésztás süteményt, amiben természetesen lesz egy kis csavar. Ez titok 🙂 Annyit elárulhatok, hogy villantós, a gyerekek kedvelni fogják és mégis nagyon egyszerű. A főzés online, és nagyjából 1,5 óra. Ha szeretnél gyorsabban végezni, akkor is hasznos lesz, mert ha kihagyod a csavart, akkor nagyon gyorsan végezni fogsz. 🙂 - értéke 5.990 HUF

 

2/ ÁPRILIS 8. 9:00 - szombat délelőtt  - újabb kalács tésztát készítünk egy live videó keretében, de ebből most egy barit fogunk sütni 🙂 Gyerekekkel jó program lesz, ők is bevonhatóak lesznek! - értéke 5.990 HUF

 

3/ LETÖLTHETŐ LEOPÁRD KALÁCS ONLINE FŐZÉS - egy korábbi online valós idejű főzés anyagát Neked ajándékozom, hogy ha szeretnéd a képen látható leopárd kalácsot elkészíteni. Ezt a videót a megrendelést követő egy napon belül megkapod emailen, úgyhogy hamarabb is elkészítheted. 🙂 - értéke 5.990 HUF

KIEGÉSZÍTŐ ANYAGOK - extra live főzés & ebook

 

Ha szeretnéd a maradékokat az ünnep után hasznosítani, akkor ideális választás a "Maradék újrahasznosítás workshop", ahol a húsvéti sonkából, maradék tojásból és kalácsból fogunk alkotni.

 

Ha pedig bővítenéd a tudásod, akkor szuper választás ez a két ebook. Le tudod tölteni, örökre a Tiéd és most a workshoppal együtt rendkívül kedvező módon juthatsz hozzá. 

MARADÉK ÚJRAHASZNOSÍTÁS WORKSHOP

Ezen a live online főzésen április 11-én, kedden 10:00-től a következőket fogjuk elkészíteni:

 1. tejes sült kalács
 2. tojás curry
 3. sonkás, sajtos melegszendvicskrém

Mindhárom recepthez április 3-ig megküldöm az alapanyagokat. Értéke: 7.990 HUF

KELT TÉSZTÁK TITKA - EBOOK PDF

Ez az ebook három témát ölel át:

 1. édes kelt tészta alapreceptek
 2. sós kelt tészta alaprecept
 3. kenyér és kifli alapreceptek

Mindhárom témában az alapokat írom le, és az Ételérzés módszertant és szemléletmódot követve számos variációra adok ötletet.  Értéke 5.990 HUF

 

MENNYEI KEKSZEK - EBOOK PDF

Ez az ebook két témát ölel át:

 1. édes keksz alapreceptek
 2. sós keksz alaprecept

Mindhárom témában az alapokat írom le, és az Ételérzés módszertant és szemléletmódot követve számos variációra adok ötletet. Értéke 5.990 HUF

 

Mindhárom anyag a workshoppal együtt most csak 3.990 Ft / ebook vagy főzés. A megrendelő résznél külön be tudod pipálni. 

A két ebook anyag része volt a Varázslatos Villám Reggeli tanfolyamnak. Ha Te azon részt vettél, ne vedd meg! 🙂

insta-8331

Nézzük összefoglalva miből válogathatsz

Alap csomag: 

 • Húsvéti workshop + 3 ajándék - 7.990 HUF helyett 5.990 HUF

Kiegészítések:

 • Maradék újrahasznosítás online live workshop - 3.990 HUF a workshoppal együtt
 • Kelt tészták titka ebook pdf - 3.990 HUF a workshoppal együtt
 • Mennyei kekszek ebook pdf - 3990 HUF a workshoppal együtt

 

Ha mindent szeretnél, akkor van csomag ár 🙂 - 17.960 HUF helyett 14.990 HUF (de az egész csomag összértéke több, mint 40 ezer forint!) Minden anyag visszanézhető lesz! 

 

Leveszem a sresszt a válladról! Gyere, főzz velem és kérdezhetsz élőben, ha elakadtál! 🙂

TEENDŐID: 

 1. Töltsd ki a baloldali űrlapot!
 2. Fizesd ki bankkártyával a kiválasztott csomagot!
 3. Várd az anyagot emailen vagy ha fizikai könyvet is rendeltél, akkor várd a csomagodat, ami 2-3 munkanapon belül megérkezik. A GLS fogja kiszállítani.
 4. Olvasd el az anyagot, csináld meg a feladatokat!
 5. Írj nekem, hogy tetszett vagy ha van ötleted, javaslatod azt is örömmel fogadom.

A számlán feltüntetett ár alanyi áfamentes! A számlát emailen fogod megkapni a bankkártyás fizetést követően. Ha nem érkezne meg 1-2 órán belül, akkor kérlek írj az  tanfolyam@etelerzes.hu email címre.


Mit kell tudni a BARION bankkártyás fizetésről? 

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

 • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
 • Visa vagy Electron bankkártyádat
 • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.