Havas Dóra: Így etesd a családodat! – VIDEÓ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dóra munkásságát azóta követem amióta bekerültem a blogvilágba és 2009-ben elkezdtem írni a saját oldalamat. Lila Füge néven vált ismertté és az első gasztroblogok között szerepelt 2006 környékén, amikor ez az egész terület berobbant Magyarországon.  Több könyvet is írt Lila Füge néven mielőtt megalapította Fürdős Zé-vel a Street Kitchen-t. Ezt követően az új oldal vezető arca lett és nagyon jól helyt állt a televíziós műsorok világában is. Ennek is köszönhetően idén decembertől egy új, de már Lila Füge néven futó saját műsora indult a TV Paprikán és a blogot is felújította, kapott új arculatot, logót, designt. Szuper lett, mint ahogy ez a legújabb könyve is! Lila Füge visszatért sokak örömére. 🙂


Havas Dóra: Így etesd a családodat


A könyv a családi étkezéseket veszi górcső alá és számos olyan receptet tartalmaz, amelyek pikk-pakk gyorsan elkészíthetőek, mégis a nagyétkű fiúgyermekek számára is kielégítő opciót jelentenek. A könyv fotói és receptjei ugyanolyan könnyedséget sugároznak, mint Dóra minden műsora és receptvideója, egyszerűen azt mondatják az olvasóval: Csináld meg! Jó lesz! Tök egyszerű!

És valóban az.  A receptek nem akarnak többnek mutatkozni a képeken, mint amik. Jól szerkesztett, szép hangulatképekkel tűzdelt könyv. A könyv ételfotóit Dóra készítette. Szépek lettek nagyon.  Mindemellett egy fontos momentum, hogy mindez egy saját kiadású könyv, ami azt jelenti, hogy az egész folyamat menedzselése, értékesítése  nem egy könyvkiadó feladata volt.

Szeressétek, vegyétek, mert jó! 

Ha szeretnétek megtudni többet a könyv hátteréről, akkor ITT és ITT az interjúkban megtalálhatjátok a válaszokat:

A könyvajánlóhoz pedig készültünk most is egy kis videóval, hogy bele tudjatok Ti is lapozni a könyvbe így a monitoron keresztül is.

Ételérzés könyvajánló // Havas Dóra – Így etesd a családodat from E-motion Pictures on Vimeo.

 

A könyv ára: 4.990 HUF

Lila Füge oldalán rendelhető, sőt még egy egyedi konyharuha is jár hozzá 🙂


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][bsf-info-box icon=”Defaults-heart” icon_size=”32″ icon_color=”#dc4c6b”]

HA TETSZETT, AMIT OLVASTÁL ÉS LÁTTÁL :

[/bsf-info-box][/vc_column][/vc_row]

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .