Gourmet Fesztivál 2013. képekben

Lezajlott a hétvégén az idei Gourmet Fesztivál, ami számos jó programot és finom fogást tartogatott a kilátogatók számára. Egy aprócska hiba csúszott az idei rendezvénybe, mégpedig az, hogy inkább őszi, mint tavaszi/nyári időjárás volt, és ez bizonyos esetekben meg is látszott a tömegen és a hangulaton. Nagyon finom ételeket kóstoltunk, a hétvége sztárja nálam a tárkonyszörp (Salon) és a Kimchi Chige (Jankovich Kúria) volt. Ez utóbbi egyszerűen fantasztikus, nekem óriási felfedezés, igaz a kimchit eddig is szerettem, de melegen, hússal és rizzsel még sosem ettem.

Remélem az alábbi képek átadnak kicsit a hangulatból, fogadjátok szeretettel, ha pedig voltatok a rendezvényen a kommentben szívesen veszem a véleményeket, élményeket.

1 hozzászólás

  1. DettyOdi dátum június 15, 2013 6:29 du.

    Szia!:) Most találtam rá a youtube csatornádra, és nagyon tetszik ahogy dolgozol, ügyes vagy! 😉 Arra szeretnélek meg kérni hogy videorecept formájában készítsd el a macaroon-t! Nagyon szépen köszönöm!
    Kiss Odett.

Szóljon hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .