kicsi-2593

REGISZTRÁCIÓ 

Saláta alkotás kreatívan - Glamping Piknik

2017. május 28. 14:30 

Nomád Hotel, Noszvaj, Síkfőkút utca 5-7.

Gyere el a Glamping Piknikre és készíts velem isteni, friss salátákat a szabadban a füvön ücsörögve!

Semmit nem kell hoznod, csak magadat, a többiről én és Nomád Hotel gondoskodunk. 

kicsi-2591
kicsi-2656

MIT FOGUNK CSINÁLNI?

A rendelkezésre álló saláta alapokból és alapanyagokból olyan salátát készíthetsz, amilyet csak szeretnél! Teljesen egyedit! Ehhez megkapsz tőlem minden instrukciót és tippet, Neked csak az ízlésed kell hozzáadnod! Jól hangzik? Szerintem is.

Mindezt teljesen minimál körülmények között fogjuk megtenni, kint a szabadban, mindenféle konyhai elektromos kütyü nélkül. Néhány tálra és késre lesz szükségünk, semmi másra. Pont, mintha piknikeznénk vagy kempingeznénk valahol.

Ráadásul azt is megmutatom, hogy tudsz isteni finom frissítő italokat készíteni, olyat, ami nem tartalmaz cukrot mégis finom és egészséges.

MI EZ A GLAMPING PIKNIK?

A glamping mozgalmat 2013-ban indította el Magyarországon a noszvaji Nomád Hotel & Glamping. A szó a glamorous és a camping szó összeolvadásából született és olyan kempingezést jelöl, ahol a díszletek szemet gyönyörködtetőek, a bútorok kényelmesek, a kiegészítők hangulatosak és stílusosak, a szállások pedig nagyon különböznek a máshol megszokott keretektől. A természetközeli pihenés ma már köszönőviszonyban sincs a régi, fapados kempingezéssel, a kényelmi faktor beiktatásával újra vágyott pihenési formává vált szerte a világon.

Az idei Piknik időpontja május 28. 12-18h között.

FONTOS:

a Glamping Pikniken való részvétel regisztrációhoz kötött. Ha még nem regisztráltál, de jönnél, akkor kérlek ITT regisztrálj.

A Salátakészítő workshop-ra történő regisztráció nem jelent regisztrációt a Piknikre! 

MILYEN PROGRAMOK LESZNEK  MÉG? 

GASZTRO VIDEÓ WORKSHOP: a Videoninja szervezésében 14:00 órától gasztro-videó készítő workshopon lehet megtanulni a mobil telefonos videókészítés alapjait. A workshop ingyenes, de külön regisztrációhoz kötött. 

ÉTEL-ITAL: A résztvevők élelmezéséről helyi vendéglátóhelyek és a Stílusos Vidéki Éttermiség mozgalom néhány tagja gondoskodik. Standjával jelen lesz a Rosinante Étterem Szigetmonostorról, a Palkonyha Palkonyáról, a Chianti Étterem Veszprémből, a Babka Budapestről, az Ikon Debrecenből , a Baricska Csárda Balatonfüredről A helyi ízvilágot az egri Macok Bisztró, illetve a Bar Italia  képviselik, a borokról Bolyki Jani és Kovács Nimród gondoskodik.

ALTERNATÍV PROGRAMOK: Aki megnézné a falu több attrakcióját, ejtőzhet Csernus Imre tavaly megnyílt helyén, a Csendülőben, ami kávézó, bisztró, színház és nyugalmi zónaegyben. Az alternatív helyszínek között nyitott szafaribusz szállítja az érdeklődőket.

GYEREKKEL VAGYOK: jó neked, mert felnőttként is izgalmas program a MeseErdő!A Nomád Hotel &Glamping mellett, a tóréten, csodálatos környezetben, varázslatos erdei 7próba várja a kicsiket. A 10.00-kor kezdődő program a közösen átélt kaland mellett egy csodálatos belső utazásra hívja a résztvevőket, hogy közelebb kerüljenek önmagukhoz, félelmeik legyőzéséhez, erényeik megismeréséhez. Még több információ a MeseErdőről itt: noszvajirendezvenyek.hu


kicsi-2593

REGISZTRÁCIÓ 

Saláta alkotás kreatívan - Glamping Piknik

2017. május 28. 14:30 

Nomád Hotel, Noszvaj, Síkfőkút utca 5-7.