ONLINE FŐZŐISKOLA A KONYHÁDBAN, gyors ételekkel

Copy of Reggeli (5)

Örök kérdés:

MI LEGYEN MEGINT A VACSORA? 

csirkemell sütés

A MEGOLDÁS: 

"FENSÉGES FÉLÓRÁSOK"-

online főzőtanfolyam

30 perc munkával elkészíthető ételekkel

Kezdőknek és haladóknak egyaránt! Közös online főzésekkel és kérdezési lehetőséggel! 

A következő tanfolyam február 26-án indul!

Jelentkezés február 25-ig! 

etelerzes-logo_Streamyard-arnyekolt

Örök kérdés: 

MI LEGYEN MEGINT A VACSORA? 

A MEGOLDÁS:

"FENSÉGES FÉLÓRÁSOK"-

online főzőtanfolyam

30 perc munkával elkészíthető ételekkel

Kezdőknek és haladóknak egyaránt! Közös online főzésekkel és kérdezési lehetőséggel! 

A következő tanfolyam február 26-án indul!

Jelentkezés február 25-ig! 

etelerzes-logo_Streamyard-arnyekolt

SZEZONÁLIS - változatos főzés az épp elérhető alapanyagokból

MACERAMENTES - gyors, egyszerű, de ízletes ételek bombabiztos alapokkal

TAKARÉKOS - újrahasznosítási ötletekkel a takarékos, de változatos főzést támogatja

IGAZ RÁD? - HA IGEN, NEKED VALÓ A TANFOLYAM

  • Szeretnél változatosabb ételeket készíteni, rövid idő alatt

  • Kezdő vagy a konyhában

  • Gyakran nem tudod mit készíts a családodnak

  • Nem tudod, hogyan fűszerezd az ételeket

  • Nem tudod, hogyan oszd be a főrésre szánt időt, órákig a konyhában vagy

  • Le akarsz szokni az étel házhosszállításról

  • Válogatósak a gyerekeid és a férjed sem mindig azt enne, amit ők vagy te

  • Szeretnél egészségtudatosabb lenni

  • Szeretnél szezonálisan főzni, több zöldséget fogyasztnai

kicsi-3267

EZ A TANFOLYAM TÖBB, MINT RECEPTEK SOROZATA

karalábé saláta
  • Átfogó konyhai összefüggések, biztos konyhai alapok

    A tananyagban számos konyhai összefüggésre választ kapsz, amelyeket eddig nem tudtál vagy nem is sejtettél. A főzés logikáját fogod megtanulni.

  • Bármely háztartásban használható tudásanyag

    A tanfolyamon tanultakhoz nincs szükség különleges eszközökre, csak az alap konyhai felszerelésekre. 

  • Oktatói támogatás

    A zárt FB csoportban felteheted a kérdésedet, amire 48 órán belül választ kapsz tőlem, az oktatódtól. 

  • Interaktív online közös főzések

    A zárt FB csoportban több élő online főzés is támogatja majd a tanulást. Ezeken az alkalmakon lehet élőben kérdezni, velem együtt főzni. 

  • Könnyű és időhatékony megvalósítás

    A tanfolyamhoz örökös hozzáférésed van, ami azt jelenti, hogy amíg a főzőiskola üzemel a tanfolyam anyagát eléred. Bármikor újra és újra elvégezheted, a saját ütemed szerint haladhatsz a tanulásban. 

  • Macera mentes gyors főzés

    A tanfolyamban található receptek, és maga a szemléletmód is egyszerűen alkalmazható, gyorsan beiktatható a mindennapokba. 

MIBEN MÁS, MINT A TÖBBI FŐZŐISKOLA EGY-EGY KURZUSA

  • Minden fontos recept egy helyen...

    ....nem 3-4 receptet adok, hanem minden fontos alapreceptet megtanulsz és megtalálsz egy helyen, amit ha begyakorolsz, akkor számtalan módon variálhatsz, ízesíthetsz! Erre is adok ötleteket. 

  • Nemcsak recepteket adok...

    ...hanem egy szemléletmódot és gondolkodásmódot tanítok, amivel te, saját magad a későbbiekben is tudsz alkotni. 

  • Minden nap használható biztos tudást adok...

    ...nem pedig csak egy alkalommal elkészített ételeket mutatok meg. A legtöbb főzőiskolában megtanítanak egy menüsort, amit utána nagy eséllyel nem főzünk meg újra otthon. 

  • Komplett főzőtanfolyamot kapsz, ami kitér...

    ...számos területre, illetve több tudás szintet érintünk a tanfolyam alatt. 

  • Pár órás főzés élménye helyett (ami egyébként szuper program)......

    ... egy több modulból, azon belül több leckéből álló komplett tudásanyagot adok át, amit a saját konyhádban többször gyakorolhatsz, így a tudás könnyebben beépül. 

  • Más nem látja mit csinálsz....

    ... így nincs ciki pillanat, ha elrontasz valamit. 

húsleves

FONTOS: én nagyon szeretem a személyes főzőiskolákat! Pont, ahogy a szakácskönyveket is. Nagyon kellemes program, kikapcsolódás és inspiráció. Ez a rész azért került be az oldalba, mert fontos, hogy lásd miben különbözik az, amit én adok. Míg a főzőiskolák élményt adnak, én olyan komplett tudást és tapasztalatot, amit holnaptól használhatsz és alakíthatsz a saját életstílusod / életérzésed szerint. Így lesz ez a Te ÉTELérzésed 🙂

Terei-Vigh Krisztina

TEREI-VIGH KRISZTINA VAGYOK,

  • az Ételérzés Online Főzőiskola megalapítója,
  • a Széll Tamás, Sárközi Ákos, Wolf András, Mautner Zsófi és Marton Adrienn által is ajánlott "Nem tudod, mit főzz?" című könyv szerzője
  • a Nők Lapja Konyha, Desszert Magazin, Nők Lapja, A Mi Otthonunk magazinok rendszeres receptfejlesztője, ételfotósa, 
  • a 2019-es SPAR Életmódkönyv receptjeinek a megalkotója 
  • több márka receptfejlesztője 

Küldetésem, hogy megszabadítsalak a "Mit főzzek ma?" rettentő frusztráló kérdésétől mindörökre, azzal, hogy megtanítalak egy szemléletre és gondolkodásmódra, ami alapján te magad tudsz recepteket alkotni a szezonalitást és az egyéni diétákat, igényeket figyelembe véve.

Úgy képzeld el, hogy nem "halat" adok, hogy most ebben a pillanatban ne halj éhen, hanem a tanfolyamokon megtanítalak úgy "halászni", hogy soha többé ne legyen problémád az éhenhalás. 

Tanulj velem, főzz velem és tegyél szert egy olyan tudásra, ami örökre a tiéd marad, és téged segít majd nap, mint nap! 

EZÉRT FOGOD IMÁDNI, HOGY ONLINE TANFOLYAM

A saját időbeosztásod alapján tanulhatsz, mivel ez a tanfolyam házhoz jön.

 

A saját eszközeidet használhatod. 

 

Az online tanfolyami platform lehetővé teszi, hogy akkor tanulj, amikor tudsz, ott ahol szeretnél, és azon az eszközön, amin szeretnél.

 

A feladatokat a saját ritmusod szerint tudod elvégezni,  ha nincs időd követni a megadott tematikát, haladhatsz lassabban is, a tananyaghoz "örökre" hozzáférést kapsz (ameddig létezik a tanfolyam).

 

A tanfolyami felületen annyit kérdezel, amennyit szeretnél, amiket én megválaszolok 24-48 órán belül munkanapokon.

 

A közös online FB élő főzéseken velem együtt készítheted el a vacsorát, így két legyet ütsz egy csapásra 🙂

 

Rengeteg sikerélménnyel gazdagodsz, amit azonnal meg is oszthatsz a pároddal, a családoddal, a szeretteiddel.

 

húsleves

A TANFOLYAM TARTALMA

"FENSÉGES FÉLÓRÁSOK" - ONLINE FŐZŐTANFOLYAM

A tanfolyam 6 modulból áll és egy-egy adott témát, ételtípust, technológiát dolgoz fel rendhagyó módon, nem a hagyományos megközelítésben. A legtöbb alaprecept maximum 30 perc munkával elkészíthető! 

Minden modulban több (3-5) lecke van, amelyekhez gyakorlati kreatív feladatok kapcsolódnak, némelyiknél letölthető anyagokkal. Ezek célja, hogy segítsék a tanultak mindennapokba történő átültetését. Úgy alakítottam ki a tanfolyamot, hogy a főzés inkább kísérletezés legyen, mintsem kényszeres tanulás.

Imádom a nemzetközi konyhát és nem félek használni, épp ezért a tanfolyamban sokszor nyúlunk más országok ételeinek alapjaihoz, fűszerezéseihez is. Ez szélesíti az ismereteidet és segíti a kreatív ételkészítést. Csakis olyan alapanyagokat használok, amelyek beszerezhetőek itthon.

fozelek-3615

Hogyan készíts kreatív főzelékeket és zöldséges ételeket?

Átvesszük a főzelékkészítési módokat és kicsit felturbózzuk a kreativitásunkat. Fűszerek, feltétek, sűrítési módok tárháza vár ránk ebben a modulban. Emellett foglalkozunk a zöldségek párolásával is, mert ez egyáltalán nem unalmas.
kicsi-2593

Hogyan készíts igazán laktató és izgalmas salátákat?

Egészséges vizekre evezünk! a saláták nem csak zöld levelek, hanem isteni, mi több mennyei egészséges komplett egytálételek. Megmutatom, hogyan alkothatsz egy igazán finom, laktató salátát, közben pedig a kémiai tudásunkat is kibővítjük 🙂
sült répa humusszal

Milyen lehetőségeket rejt a serpenyőben történő sütés?

Ha van egy serpenyőd már éhen nem halsz, főleg ha végig csinálod a modulban felsorolt feladatokat. Zöldségek, húsok, gabonák, maradékok, gyümölcsök mind megfelelő helyre kerülnek a serpenyőben. A végeredmény pedig egy isteni étel lesz!
gnocchi-8812

Hogyan alkoss tésztaételeket?

Megtanítom, hogyan készítetsd el a tésztákat, majd kitérünk a szószokra, feltétekre is. A házi tészta ugyan nem 30 perc, de bónuszként erről is beszélek, mert nem olyan bonyolult, mint gondolnád. Hátha hétvégén, amikor több időd van kipróbálod a családdal együtt.
kicsi-8870

Milyen "pörköltöket" főzhetsz és mitől lesz tökéletes?

Ne csak a klasszikus magyar változatra gondolj! Megmutatom, hogyan párold a húsokat, úgy, hogy a végeredmény egy isteni étel legyen, akár olasz, akár arabos, akár ázsiai ízvilággal. A főzési idő itt ugyan nem 30 perc, de a Te munkád vele nem több ennél.
kicsi-9010

Hogyan alkoss világbajnok édességeket?

Ebben a modulban az édes ízeké lesz a főszerep, mégsem kell lemondanod az időről és a kreativitásról. Olyan gyorsan elkészíthető desszert alapokat tanulhatsz meg, melyeket kedved és ízlésed szerint variálhatsz. Ráadásul bókokat is kapsz utánuk.

HOGYAN SEGÍTEM A MEGVALÓSÍTÁST? 

kicsi-8116

INTERAKTÍV - kérdezési lehetőség a tanfolyami felületen

A tanfolyami felületen a Kérdezz-Felelek szekcióban bármikor kérdezhetsz és én maximum két munkanapon belül válaszolok Neked. Ezenkívül videós főzések is támogatják a tanulásod, melyeket a FB csoportban és a tanfolyami felületen is elérsz majd.
kicsi-3561

MACERAMENTES - főzés és tanulás időhatékonyan

A tanfolyam egyszerűen elkészíthető ételeket tartalmaz, és maga a szemlélet és gondolkodásmód is könnyen beiktatható a mindennapokba. Én is dolgozó, elfoglalt nő vagyok, aki az egyszerű, gyorsan elkészíthető, ízletes, ételeket szereti.
kicsi2-9818

KÖZÖSSÉGI - online közös főzések

Zárt Facebook csoportban hozzád hasonló, barátságos embereket ismerhetsz meg és egymást segíthetitek. A tanfolyam hivatalosan évente kétszer kerül megrendezésre, tehát ilyenkor közösen vesszük át a leckéket. Ezeken Te is mindig részt vehetsz majd, így ingyenesen ismételheted a tanfolyamot és vehetsz rész élő online főzéseken.

MI VÁR RÁD, MIUTÁN CSATLAKOZOL? 

A jelentkezést követően emailben adok egy linket, ahol be tudsz regisztrálni  egy zárt, jelszóval védett online felhasználói, tanfolyami felületre.

A tanfolyami anyaga szöveges és képes.

A kérdéseidet a tanfolyami felületen a moduloknál található Kérdezz-Felelek szekcióban teheted fel. Itt kapod meg a válaszokat és elolvashatod a korábbi kérdéseket és az azokra érkező válaszokat is.

A tanfolyam anyagához az elvégzése után is hozzáférsz, így bármikor tudsz ismételni, ha szeretnél, sőt kérdezni is tudsz tőlem a zárt Fb csoportban.

 

1. hét

 

A heti 2 élő főzés keretében szóba kerülnek a főzelékek, feltétek és a saláták. 

A Facebook élő főzések várható időpontja: 

  • március 2. vagy 3. - 17:30 
  • március 5. - 17:30

2. hét

 

Ezen a héten a serpenyőben sütésről esik majd szó és a tésztaételek kapnak főszerepet. 

A Facebook élők várható időpontja: 

  • március 16. vagy 17. - 17:30
  • március 19. - 17:30 

3. hét

 

Ezen a héten a párolt ételekről és a gyors desszertekről lesz szó. 

A két facebook élő főzés várható időpontja:

  • március 23. vagy 24. - 17:30 
  • március 26. - 17:30 

EZ NEM MINDEN,MOST AJÁNDÉKOKAT IS KAPSZ

Hogyan alakítsd szokássá a főzést? - mini tanfolyam

ami segít megtalálni az időt és a motivációt a főzésre (értéke 5.900 Ft)

  • A könyvem anyagára épülve segít megtalálni a motivációt, a fókuszt a főzésben.
  • Az Ételérzés online tanfolyami platformon lesz elérhető a reggeli tanfolyammal egy időben.

 

Heti vacsora menüterv 

a könnyebb esti főzésért (értéke 1.990 Ft)

  • Összeállítottam egy olyan heti menüterv sémát, amit a hozzá tartozó javaslatokkal akár egy hónapon keresztül tudsz használni és variálni a saját ízlésed szerint, így minden reggel változatos ételeket készíthetsz rövid idő alatt.

 

Ízek, textúrák, érzések - mini tanfolyam

ami segít megérteni mitől lesz finom egy étel és segít abban, hogy magad alkoss finomságokat. (értéke 5.900 Ft)

  • megismered, hogyan érzékeljük az ízeket,
  • mitől lesz igazán finom egy étel
  • és az egyes ízekkel hogyan tudjuk a főzés során elkövetett hibákat kijavítani.

 

Konyhai eszközök - mini tanfolyam

ami segít meghatározni mire van szükséged a konyhában. (értéke 5.900 Ft)

  • Nemcsak felsorolásszerűen érintjük, hanem arról is szó esik mi miért jó és miért nem.
kicsi-3515

A TANFOLYAM ÉRTÉKE

Az online főzőiskola még viszonylag újdonság itthon, én 2017 óta oktatok ebben a formában Magyarországon.

Egy ilyen tanfolyam tananyaga legalább  8-10 hagyományos főzőiskolai alkalommal ér fel (melynek értéke 90-140.000 Ft között mozoghat), de igazán nem lehet összehasonlítani, mert teljesen más a módszertana a két oktatásnak. Mindkettőnek meg van az előnye. Én is nagyon szeretem a hagyományos főzőiskolákat, tehát nem ellenük vagyok.

  • Míg a legtöbb főzőiskolában recepteket és technikát tanítanak, én ezek mellett szemléletmódot és gondolkodásmódot is átadok.
  • Illetve nem egyszeri alkalomról van szó, hanem egy adott időszakon belüli folyamatos támogatásról. Így nincs időkényszer, saját tempóban lehet haladni.
  • Ennek a tanulásnak az előnye, hogy otthon, saját eszközökkel, saját tempóban lehet tanulni és gyakorolni, az adott recepteken túlmenően, a szemléletmódot használva, újakat kipróbálva.

Ezek alapján a tudás, amit átadok elérheti a 90-140.000 Forintot, de én ennél egy sokkal kedvezőbb konstrukciót találtam ki.  


Hogy miért? 

Annyira szeretek főzni és ezzel szemben azt látom, hogy sokaknak ez egy óriási frusztráció és inkább megveszik a mű ételeket, nem főznek, ami később az egészségük rovására mehet.

  • Szeretném ezt a frusztrációt megszüntetni és minél több nőnek szeretnék segíteni!
  • Szeretném, ha minél több nő menne szemléletváltáson keresztül és megérezné mennyire jó az ételkészítés és egyáltalán nem ördöngösség, nem bonyolult, nem igényel sok munkát, sok időt!
  • Szeretném, ha elérhető, megfizethető lenne egy-egy tanfolyamom széles körben.
  • Nem szeretném, ha a főzés tanulás luxus lenne!
  • Annyit szeretnék elkérni egy-egy tanfolyamért, ami nekem is megéri és neked is. Így igazi win-win helyzet alakul ki és Te később, más online tanfolyamomra is örömmel jössz majd el.

ÖSSZEFOGLALVA MIT KAPSZ

  • 6 modul, modulonként 4-8 leckével
  • több,mint 200 oldalnyi átfogó tudásanyag (Plusz csomag esetén 300 oldal)
  • kreatív szemléletmód
  • oktatói támogatást, kérdezési lehetőség a tanfolyami felületen
  • zárt Facebook tagság 
  • a tanfolyam időtartama alatt hetente FB élő közös főzéseket (modulonként 1 alkalom)
  • ajándékokat (3 mini tanfolyam + menüterv) közel 20.000 Ft értékben
  • örök életű tanfolyami hozzáférést
  • ismétlési lehetőséget a későbbi turnusok alkalmával 
  • GARANCIÁKAT - erről lentebb írok

 

A "BIZTOS ALAPOK" TANFOLYAMHOZ MOST KÉT MINI TANFOLYAMOT IS KÉRHETSZ

kicsi-2508-2

Kérd a "Fenséges Félórások" tanfolyam mellé a "Sütőben sütés rejtelmei" és a "Tápláló levesek" mini tanfolyamokat is 

 

Ha kibővítenéd a tudásod és szeretnél isteni sülteket készíteni vagy épp tápláló levesekkel bővítenéd a repertoárt, akkor kérd a PLUSZ csomagot, amiben két extra tanfolyamot is kapsz!

  • 2 mini tanfolyam

  • További legalább 10 leckényi tananyag

  • 2 extra FB live online főzés

A mini tanfolyamokhoz kapcsolódó két FB élő főzést a Fenséges Félórások tanfolyam után tartjuk meg, várhatóan március végén. 

MELYIK CSOMAGOT VÁLASZTOD? 

A "Fenséges Félórások" főzőtanfolyam február 26-án indul! Jelentkezési lehetőség február 25-ig! 

Fenséges Félórások

24.000Ft ( (letölthető pdf tananyaggal, kevesebb, mint két hagyományos főzőiskolai alkalom áráért)

  • 6 modulos főző tanfolyam (modulonként 4-8 lecke)
  • Több, mint 200 oldalnyi tudásanyag a tanfolyami felületen
  • Letölthető EXTRA pdf a tananyagról, hogy mindig veled legyen
  • Támogató zárt FB csoport
  • FB LIVE online közös főzések a tanfolyam 4 hete alatt
  • Oktató támogatás
  • Kérdezési lehetőség és új tanfolyami felület
  • Örökös hozzáférés a tanyanyaghoz
  • Ajándékok a tanyanyaghoz közel 20.000 Ft értékben

Fenséges Félórások PLUSZ

29.900Ft (letölthető pdf tananyaggal, EXTRA mini tanfolyamokkal, igazán megéri)

  • 6 modulos főző tanfolyam (modulonként 4-8 lecke)
  • Több, mint 200 oldalnyi tudásanyag a tanfolyami felületen
  • Letölthető EXTRA pdf a tananyagról, hogy mindig veled legyen
  • Támogató zárt FB csoport
  • FB LIVE online közös főzések a tanfolyam 4 hete alatt
  • Oktató támogatás
  • Kérdezési lehetőség és új tanfolyami felület
  • Örökös hozzáférés a tanyanyaghoz
  • Ajándékok a tanyanyaghoz közel 20.000 Ft értékben
  • "Sütőben sütés rejtelmei" mini tanfolyam + letölthető pdf tananyag
  • "Tápláló levesek" mini tanfolyam + letölthető pdf tananyag

JÓ HA TUDOD

 

Nem hagylak magadra és hiszek a tananyagomban, így adok garanciákat is: 

100% pénzvisszafizetési garanciát  - ez azt jelenti, hogy ha a tanfolyam indulást követő 4 napon belül jelzed, hogy nem tetszik az anyag, akkor szó nélkül visszafizetem az árát.

48 órán belüli válasz garancia - kérdés esetén 48 órán belül válaszolok munkanapon belül.

Minden kérdésedet megválaszolom garancia - azaz nincs hülye kérdés, nincs amatőr kérdés. A témával kapcsolatban bármilyen kérdést feltehetsz!

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

MEGRENDELÉS 

TEENDŐID: 

  1. Töltsd ki a baloldali űrlapot!
  2. Fizesd ki bankkártyával a kiválasztott csomagot!
  3. Várd a tanfolyam kezdését!
  4. Olvasd el a tanfolyami anyagot és csináld meg a feladatokat!

A számlán feltüntetett ár alanyi áfamentes! A számlát emailen fogod megkapni a bankkártyás fizetést követően. Ha nem érkezne meg 1-2 órán belül, akkor kérlek írj az  tanfolyam@etelerzes.hu email címre.


Mit kell tudni a BARION bankkártyás fizetésről? 

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Terei-Vigh Krisztina EV

Ételérzés / E-motion Pictures

NAIH szám: 106082/2016

ÁSZF / Adatkezelési szabályzat
barion-card-payment-banner-2016-865x100px
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,

MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Mi az a Barion? 
Copyright Terei Vigh Krisztina EV  | Kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató | ÁSZF