
Kriszti vagyok blogger, fotós és ételstylist. Szenvedélyem a főzés, az utazás és a fotózás.
Szeretném minél több emberrel megszerettettni a főzést és megmutatni, hogy élvezettel, szenvedéllyel is lehet egyszerű, de nagyszerű ételeket készíteni, csak ismerni kell az alap technikákat és az alapanyagokat. A főzés ugyanis az egyik legjobb dolog a világon! Imádom érezni az illatokat, élvezni az ízeket, megcsodálni a látványt, ami a tányérra kerül.
"A boldogság a konyhában van! " - ezt írta Paul Bocuse a gasztronómiai szakkönyvébe, amikor dedikálta nekem.
A konyha az élet színtere, itt zajlanak az események, itt érzed az illatokat, látod a természet adta alapanyagokat. Az én célom, hogy élvezd az itt töltött időt, mitöbb, imádd!
A gasztronómiához szorosan kötődik az utazás az életemben. Szinte kivétel nélkül úgy tervezzük az útjainkat, hogy az főzéssel, finom ételekkel, helyi gasztronómiai kultúrák, piacok, alapanyagok megismerésével is teljen. Imádom felfedezni a világot, egyszerűen annyira gyönyörű és annyira sokszínű, hogy emellett nem tudok elmenni szó nélkül. Az ételek, a kultúrák, a tájak mind azt bizonyítják, hogy egy csoda, amiben élünk.
Az élet számomra egyfajta harmónia és nyitottság, mindenre, ami szép, eredeti, természetes, sokszínű.
"A közös étkezés nem csak egy szükséglet, hanem bensőséges megismerése egy kultúrának. Az így eltöltött idő alatt mély emberi kapcsolatok jöhetnek létre. " - Steph Mantis, terméktervező, idézet egy The Huffington post - on megjelent cikkből


