x_MG_7713x

Kriszti  vagyok blogger, fotós és ételstylist. Szenvedélyem a főzés, az utazás és a fotózás.

 

Szeretném minél több emberrel megszerettettni a főzést és megmutatni, hogy élvezettel, szenvedéllyel is lehet egyszerű, de nagyszerű ételeket készíteni, csak ismerni kell az alap technikákat és az alapanyagokat.  A főzés ugyanis az egyik legjobb dolog a világon! Imádom érezni az illatokat, élvezni az ízeket, megcsodálni a látványt, ami a tányérra kerül.

"A boldogság a konyhában van! " - ezt írta Paul Bocuse a gasztronómiai szakkönyvébe, amikor dedikálta nekem.

A konyha az élet színtere, itt zajlanak az események, itt érzed az illatokat, látod a természet adta alapanyagokat. Az én célom, hogy élvezd az itt töltött időt, mitöbb, imádd! 

 

A gasztronómiához szorosan kötődik az utazás az életemben. Szinte kivétel nélkül úgy tervezzük az útjainkat, hogy az főzéssel, finom ételekkel, helyi gasztronómiai kultúrák, piacok, alapanyagok megismerésével is teljen. Imádom felfedezni a világot, egyszerűen annyira gyönyörű és annyira sokszínű, hogy emellett nem tudok elmenni szó nélkül. Az ételek, a kultúrák, a tájak mind azt bizonyítják, hogy egy csoda, amiben élünk.

Az élet számomra egyfajta harmónia és nyitottság, mindenre, ami szép, eredeti, természetes, sokszínű. 

"A közös étkezés nem csak egy szükséglet, hanem bensőséges megismerése egy kultúrának. Az így eltöltött idő alatt mély emberi kapcsolatok jöhetnek létre.  "Steph Mantis, terméktervező, idézet egy The Huffington post - on megjelent cikkből

FŐZŐTANFOLYAM

Főzz érzésből, spontán, kreatívan, recept nélkül! A rendhagyó online főzőtanfolyam megtanítja Neked a szükséges alapokat és szemléletmódot.  

 

FŐZŐESTEK

Szélesítsd a látóköröd, tanulj érzésből főzni, találkozz inspiráló emberekkel és egyél egy jót! Mindezt a Főzz Érzésből Főzőestek keretében. - HAMAROSAN

PRIVÁT WORKSHOP

Ha szeretnél tőlem személyesen is tanulni, legyen szó főzésről vagy fotózásról, akkor erre is van lehetőséged, minden hónapban, limitáltan.  Foglalj időpontot! 

FOTÓZÁSOK

Legyen az étel, hangulat, belső tér, üzleti portré, mindig a hely, a cég saját történetét szeretem megörökíteni. Azt, amit képvisel, amivel értéket teremt. Minden esetben természetes fények mellett fotózom. Országimázs és utazási képeket is készítek. 

 

 

RECEPTFEJLESZTÉS

A magazinoknak, márkáknak történő receptfejlesztésben törekszem az egyszerű, szerethető és gyorsan elkészíthető ételekre. Szeretem a színeket, az ízeket és a frisseséget. Ha van rá mód szívesen inspirálódom más országok konyháiból. 

FILMKÉSZÍTÉS

Minden gasztronómiai és turisztikai helynek, vállalkozásnak és ételnek története van. Ezt örökítjük meg E-motion Pictures néven futó filmes produkcióinkban. A tudatos, személyre szabott, mégis érzékeny gasztronómiai filmkészítésben hiszünk. 

kicsi-0457
sült répa humusszal
kicsi-1735