ONLINE FŐZŐISKOLA A KONYHÁDBAN, a legfontosabb alapokkal

FŐZŐTANFOLYAM

Gyakran állsz a hűtő előtt és teszed fel magadnak a kérdést: 

MI LEGYEN MEGINT A VACSORA? 

Majd végre kitalálod, de nincs otthon valamilyen alapanyag, esetleg elrontod a receptet és nem vagy elégedett....

A heti menüről, a változatosságról ne is beszéljünk...

MEGOLDÁS: 

"BIZTOS ALAPOK"-

ÉTELÉRZÉS ONLINE FŐZŐTANFOLYAM

Kulcsot ad a kezedbe a magabiztos főzéshez, hogy ezentúl kreatívan és lazán mozogj a konyhában és a menütervezés is gyerekjáték legyen! 

Szezonális - maceramentes - takarékos

etelerzes-logo_Streamyard-arnyekolt

SZEZONÁLIS - változatos főzés az épp elérhető alapanyagokból

MACERAMENTES - gyors, egyszerű, de ízletes ételek bombabiztos alapokkal

TAKARÉKOS - újrahasznosítási ötletekkel a takarékos, de változatos főzést támogatja

IGAZ RÁD? - HA IGEN, NEKED VALÓ A TANFOLYAM

  • Tudsz főzni, de mindig ugyanazt készíted

  • Kezdő vagy a konyhában

  • Gyakran nem tudod mit készíts a családodnak

  • Új ötletekre, bombabiztos receptekre vágysz

  • Nem tudod, hogyan oszd be a főrésre szánt időt, sokszor lassú vagy benne és órákig a konyhában vagy

  • Sokszor rendelsz ételt házhozszállítással, de ez sokba kerül és nem is mindig egészséges

  • A főzést pepecselősnek tartod, ezért gyakran a "könnyebb" félkész megoldást választod, ami kevésbé egészségtudatos

  • Válogatósak a gyerekeid és a férjed sem mindig azt enne, amit ők vagy te

  • Szeretnéd megismerni mi miért van egy receptben

  • Nem tudod, hogyan fűszerezd az ételeket

  • Szeretnél változatosabb ételeket készíteni, rövid idő alatt

  • Szeretnél egészségtudatosabb lenni, mert rájöttél a vírus kapcsán is, hogy mennyire fontos az egészségünk megtartása

  • Szeretnéd a főzés tudásod fejleszteni és akár saját recepteket alkotni a szezonalistást követve

kicsi-3267

EZ A TANFOLYAM TÖBB, MINT RECEPTEK SOROZATA

karalábé saláta
  • Átfogó konyhai összefüggések, biztos konyhai alapok

    A tananyagban számos konyhai összefüggésre választ kapsz, amelyeket eddig nem tudtál vagy nem is sejtettél. A főzés logikáját fogod megtanulni, illetve azokat a recepteket és ismereteket, amelyek a jövőben kreatív főzésed biztos alapjául szolgálnak majd. 

  • Bármely háztartásban használható tudásanyag

    A tanfolyamon tanultakhoz nincs szükség különleges eszközökre, csak az alap konyhai felszerelésekre. 

  • Oktatói támogatás

    A zárt FB csoportban felteheted a kérdésedet, amire 48 órán belül választ kapsz tőlem, az oktatódtól. 

  • Könnyű és időhatékony megvalósítás

    A tanfolyamhoz örökös hozzáférésed van, ami azt jelenti, hogy amíg a főzőiskola üzemel a tanfolyam anyagát eléred. Bármikor újra és újra elvégezheted, a saját ütemed szerint haladhatsz a tanulásban. 

  • Macera mentes gyors főzés

    A tanfolyamban található receptek, és maga a szemléletmód is egyszerűen alkalmazható, gyorsan beiktatható a mindennapokba. Kerülöm a nagyon különleges, nem beszerezhető alapanyagokat, mégis rengeteg inspiráló ötletet adok az ízletes és változatos ételkészítéshez. 

  • Közösségi tanulás

    Zárt Facebook csoportban megismeritek egymást és egymást támogatva tanulhattok, készíthetitek el a feladatokat. 

MIBEN MÁS, MINT A TÖBBI FŐZŐISKOLA EGY-EGY KURZUSA

  • Minden fontos recept egy helyen...

    ....nem 3-4 receptet adok, hanem minden fontos alapreceptet megtanulsz és megtalálsz egy helyen, amit ha begyakorolsz, akkor számtalan módon variálhatsz, ízesíthetsz! Erre is adok ötleteket. 

  • Nemcsak recepteket adok...

    ...hanem egy szemléletmódot és gondolkodásmódot tanítok, amivel te, saját magad a későbbiekben is tudsz alkotni. 

  • Minden nap használható biztos tudást adok...

    ...nem pedig csak egy alkalommal elkészített ételeket mutatok meg. A legtöbb főzőiskolában megtanítanak egy menüsort, amit utána nagy eséllyel nem főzünk meg újra otthon. 

  • Komplett főzőtanfolyamot kapsz, ami kitér...

    ...számos területre, illetve több tudás szintet érintünk a tanfolyam alatt. 

  • Pár órás főzés élménye helyett (ami egyébként szuper program)......

    ... egy több modulból, azon belül több leckéből álló komplett tudásanyagot adok át, amit a saját konyhádban többször gyakorolhatsz, így a tudás könnyebben beépül. 

  • Más nem látja mit csinálsz....

    ... így nincs ciki pillanat, ha elrontasz valamit. Otthonod biztonságában készítheted el újra, anélkül, hogy szomorkodnod kellene miatta. 

húsleves

FONTOS: én nagyon szeretem a személyes főzőiskolákat! Pont, ahogy a szakácskönyveket is. Nagyon kellemes program, kikapcsolódás és inspiráció. Ez a rész azért került be az oldalba, mert fontos, hogy lásd miben különbözik az, amit én adok. Míg a főzőiskolák élményt adnak, én olyan komplett tudást és tapasztalatot, amit holnaptól használhatsz és alakíthatsz a saját életstílusod / életérzésed szerint. Így lesz ez a Te ÉTELézésed 🙂

kicsi-6000-2

TEREI-VIGH KRISZTINA VAGYOK,

  • az Ételérzés Online Főzőiskola megalapítója,
  • a Széll Tamás, Sárközi Ákos, Wolf András, Mautner Zsófi és Marton Adrienn által is ajánlott "Nem tudod, mit főzz?" című könyv szerzője
  • a Nők Lapja Konyha, Desszert Magazin, Nők Lapja, A Mi Otthonunk magazinok rendszeres receptfejlesztője, ételfotósa, 
  • a 2019-es SPAR Életmódkönyv receptjeinek a megalkotója 
  • több márka receptfejlesztője 

Küldetésem, hogy megszabadítsalak a "Mit főzzek ma?" rettentő frusztráló kérdésétől mindörökre, azzal, hogy megtanítalak egy szemléletre és gondolkodásmódra, ami alapján te magad tudsz recepteket alkotni a szezonalitást és az egyéni diétákat, igényeket figyelembe véve.

Úgy képzeld el, hogy nem "halat" adok, hogy most ebben a pillanatban ne halj éhen, hanem a tanfolyamokon megtanítalak úgy "halászni", hogy soha többé ne legyen problémád az éhenhalás. 

Tanulj velem, főzz velem és tegyél szert egy olyan tudásra, ami örökre a tiéd marad, és téged segít majd nap, mint nap! 

EZÉRT FOGOD IMÁDNI, HOGY ONLINE TANFOLYAM

A saját időbeosztásod alapján tanulhatsz, mivel nem Te mész el tanulni, hanem ez a tanfolyam házhoz jön, nem mellesleg így otthon maradás esetén sem kell a szórakozást mellőznöd!

 

A saját eszközeidet használhatod. 

 

Az online tanfolyami platform lehetővé teszi, hogy akkor tanulj, amikor tudsz, ott ahol szeretnél, és azon az eszközön, amin szeretnél. Valljuk be, ebben a rohanó világban ez egy hatalmas előny!

 

A feladatokat a saját ritmusod szerint tudod elvégezni,  ha nincs időd követni a megadott tematikát, haladhatsz lassabban is, a tananyaghoz "örökre" hozzáférést kapsz (ameddig létezik a tanfolyam).

 

A zárt FB csoportban annyit kérdezel, amennyit szeretnél, amiket én megválaszolok 24-48 órán belül munkanapokon.

 

Rengeteg sikerélménnyel gazdagodsz, amit azonnal meg is oszthatsz a pároddal, a családoddal, a szeretteiddel.

 

húsleves

A TANFOLYAM TARTALMA

BIZTOS ALAPOK ONLINE FŐZŐTANFOLYAM

A tanfolyam 12 modulból áll és egy-egy adott témát, ételtípust, technológiát dolgoz fel rendhagyó módon, nem a hagyományos megközelítésben. 

Minden modulban több (3-5) lecke van, amelyekhez gyakorlati kreatív feladatok kapcsolódnak, némelyiknél letölthető anyagokkal. Ezek célja, hogy segítsék a tanultak mindennapokba történő átültetését. Úgy alakítottam ki a tanfolyamot, hogy a főzés inkább kísérletezés legyen, mintsem kényszeres tanulás.

Imádom a nemzetközi konyhát és nem félek használni, épp ezért a tanfolyamban sokszor nyúlunk más országok ételeinek alapjaihoz, fűszerezéseihez is. Ez szélesíti az ismereteidet és segíti a kreatív ételkészítést. Csakis olyan alapanyagokat használok, amelyek beszerezhetőek itthon.

Valentine's Day - love and dougnut

Hogyan érezz rá a főzésre?

Választ kapsz arra mitől lesz harmonikus egy ételt, hogyan ízlelünk, és mivel fokozhatjuk az ételek élvezeti értékét. Kitérünk az egyes alkotóelemek fontosságára is és a tudatos, odafigyelő főzésre.

web-3093

Mire van szükséged a konyhában?

Beszélünk a konyhai kis- és nagygépekről, szó esik a kamráról, hűtőről, ezek elrendezéséről és tartalmáról. Iránymutatást kapsz ahhoz, hogy Neked, az ízlésed, esetleg allergiád alapján mire lehet szükséged.
leves_web-3381

Mitől jó és változatos egy leves?

Betekintünk a húslevesek, krémlevesek, gyümölcslevesek ízgazdag világába. Megismered a levesek típusait, elkészítésüket, kreatív átalakításukat a szezonalitás és az egyéni igényeid függvényében.
kicsi-8870

Milyen "pörköltöket" főzhetsz és mitől lesz tökéletes?

Ne csak a klasszikus magyar változatra gondolj, hanem mint konyhai technikára! Megmutatom, hogyan párold a húsokat, úgy, hogy a végeredmény egy isteni étel legyen, akár olasz, akár arabos, akár ázsiai ízvilággal.
fozelek-3615

Hogyan készíts kreatív főzelékeket és zöldséges ételeket?

Átvesszük a főzelékkészítési módokat és kicsit felturbózzuk a kreativitásunkat. Fűszerek, feltétek, sűrítési módok tárháza vár ránk ebben a modulban. Emellett foglalkozunk a zöldségek párolásával is, mert ez egyáltalán nem unalmas.
sultcsirke_kicsi-1837

Hogyan süss húst és zöldséget kreatívan, változatosan?

A sütőben sütés rejtelmeibe mélyedünk el ebben a modulban. Kezdjük az egyszerűbb alapanyagokkal mint csirke, zöldségek, majd a nagyobb egész húsokkal is megbarátkozunk. A házi feladatok itt is segítik a megvalósítást!
kicsi-2593

Hogyan készíts laktató és izgalmas salátákat?

Egészséges vizekre evezünk! a saláták nem csak zöld levelek, hanem isteni, mi több mennyei egészséges komplett egytálételek. Megmutatom, hogyan alkothatsz egy igazán finom, laktató salátát, közben pedig a kémiai tudásunkat is kibővítjük 🙂
sült répa humusszal

Milyen lehetőségeket rejt a serpenyőben történő sütés?

Ha van egy serpenyőd már éhen nem halsz, főleg ha végig csinálod a modulban felsorolt feladatokat. Zöldségek, húsok, gabonák, maradékok, gyümölcsök mind megfelelő helyre kerülnek a serpenyőben. A végeredmény pedig egy isteni étel lesz!
kicsi-9010

Hogyan alkoss világbajnok édességeket?

Ebben a modulban az édes ízeké lesz a főszerep, mégsem kell lemondanod az időről és a kreativitásról. Olyan gyorsan elkészíthető desszert alapokat tanulhatsz meg, melyeket kedved és ízlésed szerint variálhatsz. Ráadásul bókokat is kapsz utánuk.
gnocchi-8812

Hogyan alkoss tésztaételeket?

Megtanítom, hogyan készítettem nagymamámmal házi tésztát és gombócot, majd kitérünk a szószokra és egyéb tésztás lehetőségekre. A házi tészta nem olyan bonyolult, mint gondolnád és a kreativitásod is dolgoztathatod benne.
sült lazac

Hogyan bánj a halakkal?

Ebben a modulban a kedvencünk a hal és a belőle készített néhány fogás lesz. Süssük, főzzük, fűszerezzük. Itt is alaprecepteket adok, amit kásőbb átlakíthatsz. A modul 2020. második felében bővülni fog, hogy teljesebb képet adjon az elkészítési módokról!
csaladi_hagyomanyok-2143

Hogyan alakítsd szokássá a főzést?

Ez a mini kurzus segít megtalálni a saját ízlésedet és kérdésekkel, feladatokkal rávezet arra, hogyan iktasd be a mindennapokba ezt a tevékenységet. Segít a szokáskialakításban, a motiváció megtalálásában.

HOL FOGSZ TANULNI? 

A jelentkezést követően emailben adok egy linket, ahol be tudsz regisztrálni  egy zárt, jelszóval védett online felhasználói, tanfolyami felületre.

A tanfolyami anyaga szöveges és képes.

A tanfolyam anyagához az elvégzése után is hozzáférsz, így bármikor tudsz ismételni, ha szeretnél, sőt kérdezni is tudsz tőlem a zárt Fb csoportban.

A TANFOLYAM ÉRTÉKE

Az online főzőiskola még viszonylag újdonság itthon, én 2017 óta oktatok ebben a formában Magyarországon.

Egy ilyen tanfolyam tananyaga legalább  8-10 hagyományos főzőiskolai alkalommal ér fel (melynek értéke 90-140.000 Ft között mozoghat), de igazán nem lehet összehasonlítani, mert teljesen más a módszertana a két oktatásnak. Mindkettőnek meg van az előnye. Én is nagyon szeretem a hagyományos főzőiskolákat, tehát nem ellenük vagyok.

  • Míg a legtöbb főzőiskolában recepteket és technikát tanítanak, én ezek mellett szemléletmódot és gondolkodásmódot is átadok.
  • Illetve nem egyszeri alkalomról van szó, hanem egy adott időszakon belüli folyamatos támogatásról. Így nincs időkényszer, saját tempóban lehet haladni.
  • Ennek a tanulásnak az előnye, hogy otthon, saját eszközökkel, saját tempóban lehet tanulni és gyakorolni, az adott recepteken túlmenően, a szemléletmódot használva, újakat kipróbálva.

Ezek alapján a tudás, amit átadok elérheti a 90-140.000 Forintot, de én ennél egy sokkal kedvezőbb konstrukciót találtam ki.  


Hogy miért? 

Annyira szeretek főzni és ezzel szemben azt látom, hogy sokaknak ez egy óriási frusztráció és inkább megveszik a mű ételeket, nem főznek, ami később az egészségük rovására mehet.

  • Szeretném ezt a frusztrációt megszüntetni és minél több nőnek szeretnék segíteni!
  • Szeretném, ha minél több nő menne szemléletváltáson keresztül és megérezné mennyire jó az ételkészítés és egyáltalán nem ördöngösség, nem bonyolult, nem igényel sok munkát, sok időt!
  • Szeretném, ha elérhető, megfizethető lenne egy-egy tanfolyamom széles körben.
  • Nem szeretném, ha a főzés tanulás luxus lenne!
  • Annyit szeretnék elkérni egy-egy tanfolyamért, ami nekem is megéri és neked is. Így igazi win-win helyzet alakul ki és Te később, más online tanfolyamomra is örömmel jössz majd el.

ÖSSZEFOGLALVA MIT KAPSZ

12 modul, modulonként 3-6 lecke

közel 300 oldalnyi átfogó tudásanyag 

kreatív szemléletmód

zárt Facebook tagság kérdezési lehetőséggel

GARANCIÁKAT - erről lentebb írok

 

A "BIZTOS ALAPOK" TANFOLYAMHOZ MOST MEGÚJULÓ REGGELI TANFOLYAMOT IS KÉRHETSZ

Reggeli (1)

Kérd a "Biztos alapok" tanfolyam mellé a "Varázslatos reggelik" tanfolyamot is 

 

Ha kibővítenéd a tudásod a reggelik kapcsán is, akkor kérd a Varázslatos Reggelik főzőtanfolyamot is, amiben végigvesszük a legtöbb reggeli típust és kimaxoljuk a variálási lehetőségeket: 6 modul, minimum 18 lecke, számtalan alaprecept és ötlet + egy heti reggeli menüterv, ami a Tiéd lehet.

  • 6 modul, minimum 18 lecke

  • Heti reggeli menüterv variációkkal

  • 6 db videós főzés (május 8-tól)

A reggeli tanfolyam épp megújul, új tanulói felületre költözik (másik felületen lesz, mint a Biztos Alapok főzőtanfolyam). Május 8-tól 21 napon keresztül közösségi tanulással, élő közös főzésekkel tarkítva indul.  

MELYIK CSOMAGOT VÁLASZTOD? 

A "Biztos Alapok" főzőtanfolyam a fizetést követően szinte azonnal rendelkezésre áll (emailen kiküldjük a linket, ahol regisztrálni lehet a tanfolyami felületre). A Varázslatos Reggeli tanfolyam azonban május 8-tól indul és hetente 2 modul válik elérhetővé. 

Biztos Alapok tanfoylam

24.900 Ft (kevesebb, mint két hagyományos főzőiskolai alkalom áráért)

  • 12 modulos főző tanfolyam
  • Közel 300 oldalnyi tudásanyag
  • Támogató zárt FB csoport
  • Oktató támogatás
  • Örökös hozzáférés a tanyanyaghoz

Biztos Alapok + Reggelik

38.800 Ft (kevesebb, mint három hagyományos főzőiskolai alkalom áráért)

  • 12 modulos főző tanfolyam
  • Közel 300 oldalnyi tudásanyag
  • Támogató zárt FB csoport
  • Oktató támogatás
  • Örökös hozzáférés a tanyanyaghoz
  • 6 reggeli tanfolyam modul (minimum 18 lecke)
  • Közel 100 oldalnyi tudásanyag
  • Május 8-tól közös FB live onine főzések reggeli témában (összesen 6 alkalommal)
  • Kérdezési lehetőség és új tanfolyami felület

JÓ HA TUDOD

 

Nem hagylak magadra és hiszek a tananyagomban, így adok garanciákat is: 

100% pénzvisszafizetési garanciát  - ez azt jelenti, hogy ha a tanfolyam indulást követő 4 napon belül jelzed, hogy nem tetszik az anyag, akkor szó nélkül visszafizetem az árát.

48 órán belüli válasz garancia - kérdés esetén 48 órán belül válaszolok munkanapon belül.

Minden kérdésedet megválaszolom garancia - azaz nincs hülye kérdés, nincs amatőr kérdés. A témával kapcsolatban bármilyen kérdést feltehetsz!

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

MEGRENDELÉS 

TEENDŐID: 

  1. Töltsd ki a baloldali űrlapot!
  2. Fizesd ki bankkártyával a kiválasztott csomagot!
  3. Várd a csomagodat !
  4. Olvasd el a könyvet és csináld meg a feladatokat!

A számlán feltüntetett ár alanyi áfamentes! A számlát emailen fogod megkapni a bankkártyás fizetést követően. Ha nem érkezne meg 1-2 órán belül, akkor kérlek írj az  tanfolyam@etelerzes.hu email címre.


Mit kell tudni a BARION bankkártyás fizetésről? 

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

Terei-Vigh Krisztina EV

Ételérzés / E-motion Pictures

NAIH szám: 106082/2016

ÁSZF / Adatkezelési szabályzat
barion-card-payment-banner-2016-865x100px
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja,

MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Mi az a Barion? 
Copyright Terei Vigh Krisztina EV  | Kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató | ÁSZF